Lyn - klubbtråd

Nei, ABO er ingen midtspiss - det så vi i hans første sesong. Hellum rekker forhåpentligvis Start neste helg, ellers håper jeg Johansen starter. Jeg er ingen tilhenger av Ibba, i dag var han spesielt svak. Hylen hadde et bedre innhopp enn mot Raufoss, men er neppe klar for startplass.

Vi hadde tatt denne på Bislett.
 
Synes Brage hadde noen ekstremt imponerende involveringer. Viste virkelig potensialet sitt.

Jeg er litt urolig for dekningen på høyrekanten. Savner noen å sette inn for ABO på slutten eller hvis han ikke har dagen. Hvem har vi egentlig på papiret som høyrekant? Med Breistøl og Hylen (og Johansen) i bakhånd, kan vi forsøke Hanstad inn på høyre?
 
Nei, ABO er ingen midtspiss - det så vi i hans første sesong. Hellum rekker forhåpentligvis Start neste helg, ellers håper jeg Johansen starter. Jeg er ingen tilhenger av Ibba, i dag var han spesielt svak. Hylen hadde et bedre innhopp enn mot Raufoss, men er neppe klar for startplass.

Vi hadde tatt denne på Bislett.
Mtp Hellum sin skade så er er ABO like greit som ibba/Johansen i mine øyne.

Når er Hellum klar egentlig? Savner han på topp
 
Jeg håper selvsagt dere har rett.

Vi kommer igjen til mange innlegg i dag, men får rett og slett ikke uttelling. Kanskje Hellum hadde vært nøkkelen, men jeg tviler.
 
Kampdag!

Etter noen triste dager skinner nå solen over Kristiansand, og utsikten fra hotellrommet gir en flott start på dagen - men i kveld blir det LYN ⚡ ⚡ ⚡

Traff en liten familie Lyntilhengere utenfor hotellet i går, særdeles hyggelig. Håper på tresifret fra oss, men det skal vel hardt holde.

Håper Hellum er tilbake i startelleveren, ellers blir det nok som mot Mjøndalen. Det lange avbrekket bør ha gjort godt for slitne kropper, og jeg krysser fingrene for at vi er tilbake med den nødvendige intensiteten for å ta med tre poeng til hovedstaden.
 
Sist redigert:
Vi må også gratulerere damelaget med en fantastisk seier mot Ensjø i går. Sistnevnte kom med landslagsspillere, utenlandsimporter, og det som må være ligaens største budsjett - det hjalp lite i kamp mot Lyn!

Jeg så bare deler av kampen (andreomgang), men da fremsto det på ingen måte ufortjent.

Måtte det gå samme veien for herrelaget i august, hvor forutsetningene er bemerkelsesverdig like!
 
Også gøy å se at tre Lyngutter var i aksjon for landslaget i går, vi gratulerer især Erik Botheim med debut!
 
Lykke til i Kristiansand, jeg burde jo dratt selv i dag, men er dessverre forhindret denne gangen.

Det er unormalt kaldt i byen, bare 10 grader nå, men skal bli opp mot 16 grader visstnok til kampstart. Hadde smakt med en borteseier igjen.
 
Håper Pets koste seg i Kristiansand, utklassingsseier borte lar seg høre.

Godt hjulpet av et rødt kort men seieren var egentlig aldri truet.
 
Synes Start var ekstremt dårlige, og middelmådig slår dårlig.

Bastionen kanon som vanlig, og hjelper når de klarer å filme på seg rødt kort. Merkelig opptreden.

Gøy med hattrick på Johansen, håper det blir noe å bygge videre på, det trenger vi
 
Kampdag og tur til nok en av JHHs tidligere arbeidsgivere i Bryne.

Så langt har jærbuene kun tapt én hjemmekamp og ikke spilt én eneste uavgjort hele sesongen. Dette blir med andre ord en krevende kamp, men Lyn har flest uavgjort i ligaen - kanskje det ender nettopp slik?

Kamptips: 1-0 til hjemmelaget
 
Lyn gjør ett bytte fra forrige kamp mot Sogndal, Adrian Berntsen kommer inn for en skadet Henrik Kristiansen. Han kjenner sin tidligere klubb Bryne godt, håper han leverer en god kamp etter en litt skuffende sesongåpning.
 
Hva skjedde her? Vi leder 2-3 så bare raser det inn ? Gir fra oss ledelsen to ganger? Lover jo ikke helt godt.
 
Bomma litt på tipset med 1-0. Sykeste kampen på Brynestadion på lenge.
Hyggelig å bidra!

Flotte skudd og OBOS-erfaring ble nok avgjørende, Lyn burde ridd dette i land på 2-3. Ufattelig irriterende tap, kanskje mer så enn mot Sogndal.

På den annen side har jeg inntrykk av at de tilreisende fikk en flott tur med godt vertskap, så det er vel litt lettere å unne dere seieren enn sutrelaget fra saftbygden.
 
Hva skjedde her? Vi leder 2-3 så bare raser det inn ? Gir fra oss ledelsen to ganger? Lover jo ikke helt godt.
Gir bort ledelsen TRE ganger! Tømmer oss fremover på klønete tidspunkt som gir farlige brudd mot, når vi i tillegg mangler kynisme i forsvar og Bryne har trent mye rulle i det siste blir det mange mål.

På tross av dette spiller vi en flott kamp til det 80. minutt, så det er vel noe å ta med seg...
 

Nyeste kunngjøringer

Tråder du følger

Mest likte innlegg

Tilbake
Topp