Lyn - klubbtråd

Statsen viser at dette var en helt jevn kamp som kunne vippet begge veier.

Men Raufoss dro det lengste strået denne gangen og det første tapet for sesongen er et faktum.
 
Tap nummer to måtte selvfølgelig komme, men at det ble mot Raufoss i denne kampen er irriterende.

Jeg syns Lyn leverer en særdeles god førsteomgang, og det ruller konstant angrep fra venstresiden. Så er vi ikke presise nok, ikke kliniske nok, og ingen av sjansene omsettes til mål. Raufoss får ikke til annet enn et par langskudd.

I andreomgang er det langt jevnere. Trippelbyttet etter 69 minutter føles som første gang Jan Halvor har gjort en taktisk bommert på tre år, og mye av luften går ut av laget etter dette. Brage og Ibba blir spist opp.

Når vi deretter gir bort ett mål ender det med bortetap mot et ganske dårlig Raufoss-lag i en kamp vi burde avgjort etter 45 spilte.

Kaktus til Raufoss' målskårer og dommerens avgjørelse om å blåse til pause når Lyn skal ha frispark på atten meter og slutt når Lyn skal ta hjørnespark ti sekunder etter minimum tillagt tid.
 
Breistøl er en fin spillertype å få inn som tilbyr litt annet enn de vi har. Da har vi vel dobbel dekning på alle angrepsplassene, spørs hvor Hylen står nå. Blir nok færre innhopp på han.
 
Ny "hjemmekamp" på Nadderud, i dag med Mjøndalen på motsatt side.

Håper vi kommer tilbake på rett spor etter et arbeidsuhell mot Raufoss sist. Bruntrøyene startet sesongen svakt, men virker å ha spilt seg opp og har stort sett jevne oppgjør.

Tipper det blir samme ellever som sist og seier 3-1 til Lyn.
 
Ny "hjemmekamp" på Nadderud, i dag med Mjøndalen på motsatt side.

Håper vi kommer tilbake på rett spor etter et arbeidsuhell mot Raufoss sist. Bruntrøyene startet sesongen svakt, men virker å ha spilt seg opp og har stort sett jevne oppgjør.

Tipper det blir samme ellever som sist og seier 3-1 til Lyn.
Vinner de i dag så har de 4-5-2 på de første 11 kampene. Det er temmelig solid av et nyopprykket lag og kan jo nesten sette standarden for resten av sesongen. Klarer nå Lyn kvalikplass så er det temmelig imponerende.
 
Litt spent på om vi kan fortsette fremgangen. Klare favoritter hos bookiene.
Det er høysommer og 26 grader så kan bli hett nok.
 
Surt med nok en uavgjort etter å ha tatt ledelsen tidlig. Lynlaget her er langt bedre teknisk og har mer potensiale enn dette Mjøndalen-laget. Samtidig må vi på et eller annet tidspunkt tørre mer og utfordre bedre…
 
Har ikke råd til flere sånne resultater skal man være med i teten. Det er disse sluttminuttene igjen som ødelegger.
 
Med unntak av en liten periode i andreomgang er vel Mjøndalen best og minst på høyde. Igjen bytter vi oss ned.

Dette var skuffende og kjipt. Fortjener ikke mer enn ett poeng her, og målsetningen må være å overleve når vi ikke gjør det bedre mot andre nedrykkskandidater.

T-banen hjem fra Nadderud har aldri vært lengre.
 
Ibba og Sjøl hadde ikke sine beste matcher idag. Men utifra kampbildet er det ok med et poeng, men surt... Synes Brage er meget spennende altså, kan jo være en mulighet å ta han og Hanstad på hver sin side, og ABO sentralt?
 

Nyeste kunngjøringer

Tråder du følger

Mest likte innlegg

Tilbake
Topp