Kamptråd: Atalanta-Liverpool

9 Jul 2023
3.125
Lager en kamptråd selv om det er stort frafall i Liverpoolsupportere som synes Liverpoolkamper er interessante. Man Utd-fansen trenger en tråd uansett.

Men litt interessant i forkant, hvem skal se kampen?
TheOpiate er apatisk og skal nok ikke se. Yesil, er det blitt for kjedelig med Kloppball hvor man bare maler på sakte, men sikkert? Eller knaxern, er det blitt for stusselig med kun fullt kaos og 110 framover i alle situasjoner?
Jeg tenker å se den, enkle meg synes Liverpoolkampen er gøy.
 
Lag:
Alisson

Trent
Konate
Van Dijk
Robbo

Szoboszlai
Mac Allister
Jones

Jota
Nunez
Diaz
 
d614e000af8b39ac276955e93d4c6a44.gif
 
Hva kan Darwin Nunez få til her.

Verdens beste spiss så idag løsner det.

Haaland er bare en fattigmanns spisstype i forhold selv om jeg tror de fleste vet og skjønner og kanskje spessielt Knaxern mer enn noen at han er en spisstype mye mer suited for Kloppball en Pepball i utdangspunket der angrepene går raskere i lengderetningen og ikke som med Pep der det stort sett blir trykt lag tilbake via småspill foran forsvaret som blir trykkt bak og ikke etterlater seg bakrom overhode omtrent.

Jeg tipper Haaland hadde scoret 5 til 10 mål mer i den symbiosen spillerstilen og at DN hadde passet dårlig i ett Peplag.
 
Dette bør man klare. Spår 4-1 og seier enten i ekstraomganger eller på straffer.

Kampen på i bakgrunnen mens jeg hopper paradis.
 
--- Har i hvert fall ikke sendt ned piker-16 laget
Liverpool travelling squad: Alisson, Gomez, Endo, Van Dijk, Konate, Diaz, Szoboszlai, Nunez, Mac Allister, Salah, Adrian, Jones, Gakpo, Elliott, Jota, Tsimikas, Robertson, Gravenberch, Clark, McConnell, Kelleher, Alexander-Arnold, Danns, Quansah.
 

Tråder du følger

Tilbake
Topp