Kamptråd FFK - Bodø/Glimt

Nei, det er vel ganske klart at disse to lagene ikke kjemper ved siden av hverandre på tabellen i år, men FFK kan fort skape trøbbel for flere i år
 
Nei, det er vel ganske klart at disse to lagene ikke kjemper ved siden av hverandre på tabellen i år, men FFK kan fort skape trøbbel for flere i år
Uten tvil, spesielt defensivt. Flere lag vil streve med FFKs defensive tilnærming. Spørsmålet er om de kan skape nok fremover altså.
 
Uten tvil, spesielt defensivt. Flere lag vil streve med FFKs defensive tilnærming. Spørsmålet er om de kan skape nok fremover altså.
Tenker med gru tilbake til Brann-Sandefjord i fjor, og frykter det kommer til å bli noe tilsvarende i neste runde
 
FFK burde ha fått et trøstemål, og hadde fortjent det. Artig ramme rundt første kamp, og håper de i plankebyen fortsetter i samme stil.
 
Synes FFK skal være stolt av prestasjonen, ser meget lovende ut til å være et nyopprykket lag. Glimt kjører for halv maskin, som forventet etter å ha trøblet den siste måneden. Heldigvis for Glimt er det enorm nivåforskjell på enkeltspillerne, som det bør være, og det holder til 0-2.
 
Tja, hva skal man si. Bodø/Glimt var vel som vanlig. Gode offensivt og ikke supersolide defensivt når de settes under press. Hauge er ganske så langt unna der han var og kommer nok til å bruke lang tid på å komme tilbake. Patrick Berg derimot. Ekstremt god og vært det lenge. Evjen imponerer også. Gundersen en oppgradering.
Fredrikstad skal få det tøft med øvre halvdel med den relativt svake individuelle kvaliteten på laget om man skal kalle en spade for en spade. Men vil ikke være i nærheten av nedrykk, og Bjartalid vil heve laget offensivt når han er helt skadefri.
 
Takk for kampen. Glimt er ikke de jeg regnet med vi skulle ta poeng fra, men det er greit å være ferdig med den vanskeligste motstanderen. Ellers må jeg gi ros til Saggi, ikke mye å ta han på i denne kampen.
Saggi klarte seg bra. Ville vært helt meningsløst med utvisning på FFK.
 
Skjønner fremdeles ikke hvordan Fischer klarte å redde den avslutningen til Grønbæk. Hauge litt rusten, men han blir nok å komme seg etterhvert. Fantastisk med Mikkelsen-mål!
 
Det burde vært divisjonsforskjell på disse lagene etter resultatene i fjor. Det var det ikke. FFK hadde større sjanser, og burde scoret. En situasjon var også på kanten av å være straffe. Glimt har som vanlig ballen mye, spiller på tvers og produserer få store målsjanser. Den største som ikke endte i mål var skuddet fra Grønbæk etter en hard «pasning» i ankehøyde (?). Fantastisk bra skudd, og ditto redning. Glimt vil møte sterkere motstand enn dette i år, og jeg er på langt nær sikker på at Glimt vinner ES tross stor lommebok.

Motstanderne til Glimt må markere ut indreløperne og dekke rommene til backene. Det nye grepet fra KK i kampen var at han ga sine spillere, bortsett fra midtstopperne og Berg, fullstendig fritt spillerom offensivt. Grønbæk var vel i 1. omgang mer høyre indreløper enn venstre. Hauge vandret. Bjørkan ? Er nok en plan bak dette fra KK som mottrekk mot de motrekkene vi bl a så fra Molde i cupfinalen og fra Brann i Bergen i fjor høst.
 
Aga starter med Traore på topp. Bjartalid benket
Han har bevist at han ikke tar nivået som spiss i FFK, da hadde det vært bedre å satse på Kjær isteden, det kan i hvertfall ikke bli verre. utrolig at bommet på den store sjansen i går.
 
Sist redigert:
Syns det blir feil at hjemme-og bortesupporterne til stadighet skal mikkes opp sånn at de høres like mye. Skal høres hvem som er hjemmelag
Da må hjemmelagets supportere lære seg å lage lyd, litt for mange plasser i landet hvor det stort sett er stilt fra hjemmelagets fans!
 

Tråder du følger

Tilbake
Topp