Da nærmer det seg røde dager, eller helgule dager, eller hva man skal kalle det.
Jeg skal bort men også "heim", og menyen er allerede fastsatt. Regner med at jeg blir hovedansvarlig for de fleste av middagene, som blir som følger:
Skjærtorsdag - Finnbiff med mandelpotetmos og rosenkål - enklere rødvin, trolig
Langfredag - Bacalao tradisjonell rød bacalao, muligens hvitvin til - kanksje rød, kanskje begge deler
Påskeaften - Kylling - antakelig enkelt tilbered med råstekte poteter og salat - rosevin, vil jeg tro
Påskedag - Lammelår - fløtegratinerte poteter og grønnsaker - god italiensk rødvin, anakelig fra Piemonte
Dessert er ikke på planen - men kanskje lage en sitronfromasj til dessert søndag.
Det skal være bakt en gul kake/suksessterte - så det blir godt til kaffe.
Ellers godt med påskesnop.
Blir nok også litt småsnacks i form av noe god ost, spekemat og denslags innimellom.
Dessuten finnes det vel litt annen drikke også - har en irsk Readbreast Lustau som jeg har definert som "påskewhisky".
Jeg skal bort men også "heim", og menyen er allerede fastsatt. Regner med at jeg blir hovedansvarlig for de fleste av middagene, som blir som følger:
Skjærtorsdag - Finnbiff med mandelpotetmos og rosenkål - enklere rødvin, trolig
Langfredag - Bacalao tradisjonell rød bacalao, muligens hvitvin til - kanksje rød, kanskje begge deler
Påskeaften - Kylling - antakelig enkelt tilbered med råstekte poteter og salat - rosevin, vil jeg tro
Påskedag - Lammelår - fløtegratinerte poteter og grønnsaker - god italiensk rødvin, anakelig fra Piemonte
Dessert er ikke på planen - men kanskje lage en sitronfromasj til dessert søndag.
Det skal være bakt en gul kake/suksessterte - så det blir godt til kaffe.
Ellers godt med påskesnop.
Blir nok også litt småsnacks i form av noe god ost, spekemat og denslags innimellom.
Dessuten finnes det vel litt annen drikke også - har en irsk Readbreast Lustau som jeg har definert som "påskewhisky".