Eliteserien Fantasy 2024

Nyeste kunngjøringer

Redd for Soltvedtbenking i to kamper her, men sideveisbytte i Brann frister lite ellers.
Frister enda mindre å ha en 7 millioner spiller som ikke spiller.
Noen ganger må du bare svelge noen kameler å fikse opp i dårlige valg først som sist.

For øvrig holdt jeg på å ikke bare bæsje på leggen men ha full diare nå, trodde runden startet i morgen så hadde ikke aktivert chip.
 
Redd for Soltvedtbenking i to kamper her, men sideveisbytte i Brann frister lite ellers.
I singelrunde er jeg enig, men å bytte ut en spiller som veldig sannsynlig benkes i begge kampene for en som mer eller mindre er garantert 180 minutter (Sery Larsen, Crone, Kristiansen) vil med stor sannsynlighet lønne seg. Dessuten vil man jo bli kvitt en 7 millioners forsvarsspiller som ikke spiller. Jeg planlegger å ta ut Soltvedt for en ekstra hit. Kan ikke sitte på han nå.
 
Jeg hørte nettopp på siste episode av podcatsen "Tromsøball". De tipper laget mot FFK blir det samme som avsluttet mot RBK.

Dvs. de tror at Psyché og Robersten benkes, og Nordaas og Paintsil fra start. Da flyttes i såfall Antonsen ned i forsvar, og Romsaas ned som indreløper.

Det er selvsagt bare deres spådom, men de følger jo klubben tett, og det er i allefall nok for meg til å kaste Robertsen som var en kjempetabbe å ta inn.

Planen min nå er bare å rive av plasteret og hive ut Soltvedt og Robertsen. Spørsmålet er hvem jeg tar inn. Hvis jeg kun ser på denne ene runden så hadde valget vært lett; Sørensen + Sery/Kristiansen. Men p.g.a. dobbelen i R12 blir det vanskelig å unngå Norheim. Hvem tar jeg så inn av Glimt-forsvarer eller Brann-forsvarer?

-8 er jo ganske drøyt, men når verken Robersten eller Soltvedt spiller fast, må man bare kaste dem. Etter å ha hørt BA-journalisten som er helt overbevist om at Soltvedt benkes i begge kampene, blir valget litt enklere.
 
Har Norheim, men jeg har fortsatt lyst til å starte Soltvedt. Får han 30-40 min i løpet av dobbelen så foretrekker jeg han før Norheim. Har ikke tru på at Tromsø klarer å holde noen cs. Kansje Norheim kan få seg et målpoeng. Han har fire målpoeng til nå, men tre av de kom i en kamp. Han har blanket i syv av ni kamper.
Ser oppsiden som stor ved Soltvedt om han er på banen.
Det som er møkk er at man kan risikere at Soltvedt spiller sånn typ 5 min i løpet av dobbelen.

Står fortsatt sånn her, men kan forandre seg før frist.

1716555519713.png


Det som er sikkert er at Soltvedt ryker før gw11 om det blir lite spilletid, Var en stor tabbe å ta han inn igjen.
 
For å se dette innholdet trenger vi ditt samtykke til å angi tredjeparts informasjonskapsler.
For mer detaljert informasjon, se vår informasjonskapsel-side.

Høgh er benket. Evjen starter, men får meg ikke til å gjøre noe med det. Hauge starter, heldigvis, så da satser jeg på at Høgh kommer inn, men går nok for dobbelkapteiner i stedet for spissrush.
 
AN-journalisten sier også at det er helt 50/50 mellom Høgh og Mikkelsen på topp. Blir litt i tvil om jeg skal kjøre spissrush, men føler at jeg bare må klinke til om Høgh starter i dag.
Tror ikke vi må bli overrasket om Høgh er benket i en av kampene i dobbelen, jeg starter han uansett om han er benket i dag :)
 
Dagfinn Thon hadde en prat med en BA-journalist som følger Brann tett. Han tror Soltvedt benkes i begge kampene i R10 nå når Pallesen Knudsen er tilbake. Med mindre skader tvinger fram endringer, eller Kristiansen spiller seg ut av laget p.g.a. elendig prestasjon.

Kristiansen-Sery-Pallesen Knudsen-Crone er forsvarsrekka han mener Brann blir å starte med.

For å se dette innholdet trenger vi ditt samtykke til å angi tredjeparts informasjonskapsler.
For mer detaljert informasjon, se vår informasjonskapsel-side.
Dette er nok det mest sannsynlige ja :)
 
Nedtur. Da blir dette laget. Ingen Chip
Blir en kjedelig 5 - 3 - 2 formasjon.
Setter Ruud Tveter på benk når det ikke blir noe spissrush.
Starter Soltvedt tror jeg. Gruble en time til.

Fischer
Crone - Stray Molde - Soltvedt - Gundersen - Norheim
Bjørlo - Erlien - Grønbæk
Høgh - Finne

Thomas - Ruud Tveter - Va - Stengel
 
Sist redigert:
Hva tenker folk om RO lag hvis Høgh ikke starter? Føles som det er noe man bør være forberedt på. Gueye med 3 gule osv
Jeg sparer RO uavhengig om Høgh starter i dag eller ikke. Starter uansett Høgh, da jeg er forberedt på en start + ett innhopp denne runden.
 

Nyeste kunngjøringer

Tråder du følger

Tilbake
Topp