Spillet Tv2

Fikk CD’en OK Computer i gave en gang. Den har fortsatt plasten på.
Den låter mye bedre om du tar av plasten.

Pablo Honey og The Bends er ganske kjedelig dusinvare pop/rock, men på OK Computer eksploderte kreativiteten.
Er en grunn til at det er et av de mest hyllede album gjennom tidene.
 
Fikk ikke sett sendingen søndag, men fikk sett første halvtimen i går....... Etter sammenslåingen merket jeg at dette synes jeg egentlig er ganske bortkastet tid å se på....
 
Ida er jo totalt uberegnelig. Framstår nevrotisk og som en løs kanon på dekk. Tror ikke jeg ville fortalt henne en hemmelighet i det virkelige liv heller.
Er du en av de som hetser henne på sosiale medier?Slapp av folkens. Dette "spillet" er bare et tøysete realityprogram. Dere tar det litt for seriøst.

Folk er syke i hodet når de tar dette tøyseprogrammet så seriøst at de hetser deltakerne. Forbanna gjøkhoder.
 
Folk er syke i hodet når de tar dette tøyseprogrammet så seriøst at de hetser deltakerne. Forbanna gjøkhoder.
Helt enig
Det er bare noen som sitter i et hus og stemmer ut noen i et TV-program
Ingen blir drept eller sveket. Pust med magen
 
Jeg synes oppgaven de fikk i forrige episode var litt antiklimaks. Kjellerlaget fikk ikke noe særlig fordel av å være sammensveiset. Hadde vært gøyere med en oppgave som satte lojaliteten på prøve. For eksempel at ingen hadde immunitet: ville kjellerlaget da klart å være mer samlet og stole mer på hverandre enn overetasjen?

Nå endte det uansett med at en fra kjelleretasjen stemte ut en annen fra kjelleretasjen, så det er ikke sikkert oppgaven ville gjort så mye til eller fra. Samholdet i kjelleren var nok ikke så sterkt som forventet. Men Ida hadde nå altså mulighet til å sitte i en trygg allianse, men hun klarer ikke å bestemme seg for hvem hun skal spille på lag med og hvem hun skal spille mot. Det kan fort bli kjellerlagets bane.
 
Det kommer nok flust med oppgaver de neste ukene som vil splitte opp lagene.
Vi er faktisk bare halvveis, det gjenstår 12 episoder og finalen er 12 mai.
Beste jeg har sett på Tv, slår til og med Forræder.
 
Synd at Martine røk ut for plottet og seerverdi, hadde vært bedre om sympatiske og litt kjedelige Herman hadde vært førstemann
 
Danby er utvilsomt en katt. Ni liv på den mannen der. Men neste gang må det være over eller?
 
Kjellerlaget spiller altså latterlig dårlig i dagens episode at det er en parodi. Hvis det virkelig var så viktig for de å få ut Danby, må de skjønne at det er enda viktigere for noen i overetasjen å ikke bli eliminert. Derfor vil overetasjen bruke penger uansett, og kjellerlaget var nødt til å bruke penger for å få ut Danby. Hvis overetasjen taper spillet neste uke, er Danby ute. Men jeg tror han har mer enn ni liv og jo senere ut i spillet man kommer, jo mindre betydning har tidligere runder.
 

Tråder du følger

Tilbake
Topp