Fastelavn

Hm, hva er puddingpulver?
Pulver til pudding? Ble nevnt i videoen i en annen tråd om Pisking av krem, som en måte å stabilisere krem med. I USA. Dermed bør nok dette bestilles sammen med proff kakepynt, men den enkelte står fritt til å eksperimentere med puddingposer fra Coop. Det finnes også mousse-poser i butikkene. Ikke å forglemme sitronfromasj.

Forstår at svenskene er dyktige på kremboller, eller semlor. Og de anser seg som mesterlagere av fastelavnsboller. Danskene er gode på å slå i stykker tønner. Hvorfor heter det ikke danskmenn og norsker, men nordmenn og dansker?
 
Pulver til pudding? Ble nevnt i videoen i en annen tråd om Pisking av krem, som en måte å stabilisere krem med. I USA. Dermed bør nok dette bestilles sammen med proff kakepynt, men den enkelte står fritt til å eksperimentere med puddingposer fra Coop. Det finnes også mousse-poser i butikkene. Ikke å forglemme sitronfromasj.

Forstår at svenskene er dyktige på kremboller, eller semlor. Og de anser seg som mesterlagere av fastelavnsboller. Danskene er gode på å slå i stykker tønner. Hvorfor heter det ikke danskmenn og norsker, men nordmenn og dansker?
*svenskmenn. Enn svenskmenn?
 
Det er godt med fastelavensboller, men jeg lager det aldri selv så jeg spiser det kun om andre lager det.

Syntes det er mer spennende ting man kan fylle en bolle med en krem/syltetøy.
 
*svenskmenn. Enn svenskmenn?
Svenskmennene gjør det så godt i kremboller, at jeg ikke vil de skal nevnes. Og her blir det en prøvelse å komme seg til butikken. Enten giggen skal graves ut eller det skal traskes til butikken og varer trilles eller bæres hjem, ser det ut til å bli en seriøs prøvelse. Gud, jeg kan ikke gi opp fløten på dette stadiet.
 
Svenskmennene gjør det så godt i kremboller, at jeg ikke vil de skal nevnes. Og her blir det en prøvelse å komme seg til butikken. Enten giggen skal graves ut eller det skal traskes til butikken og varer trilles eller bæres hjem, ser det ut til å bli en seriøs prøvelse. Gud, jeg kan ikke gi opp fløten på dette stadiet.
Er vel åpent til kl. 23. Men best å bli ferdig snart! Er jo allerede mørkt, og februar er tid for inne-ro for mange.
 
Møkk lei hele bakeriet! Dessuten jobber jeg i en bakerikjede, hadde det vært et lite håndverksbakeri, så kunne det vært mer interessant. Tenker bare på å forhåndspensjonere meg..
Jeg også. Det er tanken som holder meg i live. Hadde trolig gitt meg et par år ekstra om jeg hadde fri på ornsdag.
 
Jeg også. Det er tanken som holder meg i live. Hadde trolig gitt meg et par år ekstra om jeg hadde fri på ornsdag.
Skal heldigvis ha fri 4 av de 5 neste ukene, men ja, Snart 40 år i et sliteryrke tærer på kroppen, merket det godt når jeg passerte 50.
 
Ser nå at det omtales at fastelavn omtales veldig mye i sosiale medier, slike ting som TikTok - så her får altså en gammel tradisjon en slags fornyelse gjennom nye kanaler. Regner med det handler om å overgå hverandre i spektakulære varianter... Og det er jo også godt med litt fornyelse her.
 

Tråder du følger

Tilbake
Topp