Chelsea FCs klubbtråd

Nyeste kunngjøringer

Kompany er 38 år så han er nesten over kvalifisert. Det som gjør han særlig spennende er at vi kan oppleve en manager som rykker ned to år. Spennende!
 
Kan jeg få tipse om en som kvalifiserer i Trondheim. Her er det et solid potensiale, og minuset er kanskje at han har svensk som morsmål.
En må slutte med å bruke vogntog med flere tilhengere som øvelseskjøring til 16åringer som skal ta lappen på moped.

Har en ingenting lært av historien rundt sånne forsøk tidligere.
 
Jeg er veldig overrrasket over at dette faktisk skjer, må være ærlig på det. Poch, han kan gå fra klubben med nesa i sky og en ny kontrakt med en storklubb i vente, for her er det delte meninger for å si det mildt.

Jeg mener klubben tar et enormt sjansespill og det er stor fare for at vi lander på en annen medioker «next best thing» talentfull manager som har blitt hypet fordi han også spilles god av de gode forutsetningen i klubben, ikke på tross av dem. RdZ tror jeg er en av de største feilvalgene klubben kan ta og har nær sagt ingenting å vise til, ingen titler, ingen spillere som har utviklet seg til noe stort og ingen spesiell medietekke. Det er ingenting der som peker mot at han skal klare å heve seg for å ta over en klubb som Chelsea.

Det finnes nok bedre managere enn Poch, men på kort sikt, de neste par sesongene, mener jeg vi ville vært bedre rustet med å la han fortsette jobben. Vi får aldri noe fasit på hva de neste sesongene kunne blitt under han, men jeg er ekstremt spent på hva klubben har for en plan nå. De har garantert allerede en ny manager klar.
 
Tar tid å spille inn et helt nytt lag.
Chelsea vil aldri bli bra når de bytter manager hver sesong.
Begge disse delene stemmer. Det betyr likevel ikke at 5 bra kamper mot slutten av denne sesongen betyr at Poch var riktig mann for Chelsea. Jeg vet ikke om Poch, De Zerbi, Amorim, Hoeness eller noen andre ville vært det beste. Poch har noen egenskaper jeg anser som viktige. Han fremstår som en manager som er tålmodig nok til å bygge lag og gi unge spillere og ikke-ferdige produkter tid til å utvikle seg.

Samtidig mener jeg en virkelig toppmanager har en viss taktisk tilpasningsdyktighet og fleksibilitet. Her kjøper jeg ikke at Poch er dyktig nok. Egentlig mener at Potter burde fått sjansen klart lengre, men når han først fikk sparken og Poch ble ansatt, burde han burde fått gå ut kontrakten, altså én sesong til, men med få justeringer og endringer av spillerstall. Altså ikke noe kokkelimonkedyrt spisskjøp av Osimhen eller noe i den dur, selv om det skulle finnes penger til det. Klarer han ikke klar forbedring med dagens stall + marginale endringer burde han ikke fått fortsette etter det.
 
Jeg mener klubben tar et enormt sjansespill og det er stor fare for at vi lander på en annen medioker «next best thing» talentfull manager som har blitt hypet fordi han også spilles god av de gode forutsetningen i klubben, ikke på tross av dem.
Helt enig. Dette er veldig risky og er selv skikkelig usikker på om det er riktig. Dette kan bli katastrofe om man bommer på nytt.

Trodde kanskje at du @Orakelet skulle like litt at man ikke bryr seg om det safe valget og går for det med en manager man mener er det rette valget isolert, og kan løfte klubben fra bra til veldig bra.

Men - mener du @InbetweenerTactico sendte meg en sak hvor man mente klubben egentlig ønsket å ta sjansen med mer usikker, den riktige manager (husker Ange P ble nevnt), men ikke turde å gå den veien etter Potter-fadesen? Isåfall ruller man jo i gjengjeld terningen noe jævlig her da om man feks ansetter Hoeness.
 
Trodde kanskje at du @Orakelet skulle like litt at man ikke bryr seg om det safe valget og går for det med en manager man mener kan løfte klubben fra bra til veldig bra.
Jeg er overbevist om at vi ville vært bedre beste sesong med Poch enn med «nye Potter». Det gjelder uansett hvor flink «nye Potter» er for kontinuitet er et poeng i seg selv, særlig for en klubb som har hatt så mye turbulens som vår.

Hvis vi var i tvil om Poch kunne få bedre resultater neste år kunne et bytte vært et poeng, men det kan det ikke være tvil om at han ville få bedre resultater neste år. Jeg har sagt topp3 og det står jeg for. Jeg tror derimot ikke en ny trener klarer det. Nå er jeg veldig usikker på topp4.

Et annet poeng er at det er ikke slik at vår «drømmetrener» er ledig nå. Vi kommer til å ansette enda en trener som holder i maks ett år, så dette fremstår som sjeldent meningsløst. Hvis man først skal bytte trener burde det skjedd etter god planlegging neste sommer.
 
En ting er i hvert fall unektelig. Dette er den beste tråden på hele diskutopia. Høyt velartikulerte bidrag, meltdowns, memes, kaos og top banter.

Det er bare å dra fram popkornet i sommer.
Managerdiskusjoner bringer nesten alltid frem de steileste frontene. Slutten av Wengers tid i Arsenal var et klassisk eksempel. I Liverpool var det Benitez og senere Rodgers, men mest spanjolen. Slutten av Benitez' tid i Liverpool brakte frem noen av de hardeste diskusjonene jeg har sett i 20 år på Kopforum. Og i United mener jeg at det var noen som hardnakket forsvarte Mourinho og mente at alt var ledelsens skyld at han ikke oppnådde mer suksess.
 
Og i United mener jeg at det var noen som hardnakket forsvarte Mourinho og mente at alt var ledelsens skyld at han ikke oppnådde mer suksess.

Mou hadde ikke noe å gjemme seg bak lengre når DDG aldri ble den samme etter VM.

Han reddet et to-sifret antall poeng alene som sikret en kunstig høy 2.plass den sesongen..
 

Nyeste kunngjøringer

Tråder du følger

Tilbake
Topp