Været hos deg her og nå

Forbausende kjølig i dag - men lettskyet, så sola kommer kanskje gjennom - ser ut til å bli liggend rund 20 grader på dagtid da... Men helt greit med en sval natt og ikke altfor mye sol i går kveld, slik at man har god samvittighet når man sitter i sofa en sommerdag i hovedstaden....

... dagen i dag skal uansett brukes til klesvask, rydding og forberedelser til pakking. Da er dette perfekt vær. Dit jeg skal ligger det på jevnt 30 grader de neste dagene - sol er der også, men med noen ettermiddagsbyger i sikte, vil jeg tro. Men det går fin-fint.
 
Yr.no bommer fullstendig på alt av nedbør-prognoser. 95% sjanse for regn idag. Fredagen var det sterkt regn i vente. Har ikke sett en dråpe hele uka.
Samme her. Det er blitt spådd regn på langtidsvarsel i flere dager, men det ender opp med lettskyet og 18-22 grader. Greit nok det, men tar gjerne litt regn snart. Ser de melder regn hele neste uke, noe jeg stiller meg sterkt tvilende til.
 
17 grader, overskyet og lett duskregn i Fredrikstad. Rolige vindforhold, takk for det.
 
26 grader i skyggen min her. Det er vindstille, og store skyer som bygger seg opp. Sola er bak skyene nå og da. Jeg blir ikke overrasket dersom det kommer en byge eller to etterhvert.
Jeg klipper gress og kratt. I morgen meldes regn.
 
18 grader og lettskya, vind fra nordvest. Helt greitt bare vi hadde fått litt mer regn. Kun 3 mm siste 14 dager. Yr driver med samme narrespillet, setter opp dagevis med regn som fordufter etterhvert som tiden går.
 
18 grader og lettskya, vind fra nordvest. Helt greitt bare vi hadde fått litt mer regn. Kun 3 mm siste 14 dager. Yr driver med samme narrespillet, setter opp dagevis med regn som fordufter etterhvert som tiden går.
Du kan jo heller bruke Storm, da.
Storm melder at regner kommer her i Fredrikstad klokka 14:00 i dag.
YR sier at det skal komme klokka 2 i natt.
12 timer forskjell i de to prognosene, altså.
 
Det begynte å regne i natt, og har stort sett regnet hele tiden. Fint med rotbløyte, da slipper vi å vanne i hagen. 14- 15 grader, og bris fra sør. Innevær.
 
Her er det 18 grader og østavind som vanlig. Ingen nedbør. Siste årene har sommerværet endret seg. Får utrolig mye vær fra sydøst/øst. Og her like vest for de store fjellviddene får vi bare masse vind og ingen nedbør på den retning. Mens sør og østlandet regner bort. Tidligere var det mer vanlig med vestavær og gjerne kjølig nordvest. Så noe er iallefall i endring med dette klimaet.
 
14 grader og det høljer ned i Kristiansand.

Synd for de som er på festivalen Palmesus, det er rett og slett tragisk vær til å være i Juli.
De såkalte værforskerne innrømmer nå å ha tatt feil, de som spådde en ekstra varm sommer.

 
Regnet ga seg etterhvert i går, temperaturen steg til 20 grader og etter en liten dupp i natt er det igjen 20 grader. Sola har kikket litt innom i løpet av dagen, men nå skyer det til. Og det er kanskje ikke spesielt mystisk, siden det er meldt regn også her i plankebyen.
 
Rufsete hos deg i dag @fargerik ?
Ikke noe spesielt, men jeg bor jo litt unna kysten. Her i min avkrok, skjermet av skauen er det rolig når det er sørvest vind. Det er opphold, delvis skyet og 20 grader blank. Har akkurat vært ute og rusla en tur. T- skjorte- forhold akkurat her. Det er som alltid lokale variasjoner, og i dag til min fordel.
 
Kaldt, men først og fremst jævla kald vind
Pussig, men det er igjen en fin dag i Fredrikstad. Jeg leser 21 grader i skyggen her hos meg, og det er opphold, slørskyet og vinden har spaknet.
Slett ikke verst! Og ja.....jeg har merket meg at det er friskere vær andre steder.
Vi vant i lotto her på min kant i dag.
 
Begredelig vær igjen på onsdag når jeg kjører til Oslo, skal visst plaske ned igjen.
14 grader, ganske guffen vind til og med her på min litt lune plass, og regn. Østavinden merkes her.
Heldigvis ganske mykt regn, ingen tegn til styrtregn. En får ta med seg det som er positivt.
 

Nyeste kunngjøringer

Tråder du følger

Mest likte innlegg

Tilbake
Topp