Lever vi i et slags dataspill ?

Er ingenting i verden som verken har naturlige årsaker eller er tilfeldigheter in The Minds of The conspiracy theorists.
Her er alt spikret ned til «det MÅ være» ett eller annet djevelsk fra noen.

Det må være vanvittig slitsomt å leve livet sitt på den måten med et slik syn på alt.
Selvsagt, det er ikke tatt ut av lufta, uttrykket om at "ignorance is bliss". Å stå ansikt til ansikt med den brutale sannheten, vel det koster og de fleste orker ikke den kampen. En blir massivt latterliggjort, en mister mange en trodde var venner og/eller familie, men spesielt kampen med seg selv er hard og brutal.

Det går på både at få klarer å innse at de har blitt bedradt, det er sårende for stoltheten til mennesker. (Alle som er i prosess med å våkne opp, kjenner til det, så vi snakker av erfaring). Slikt ser en jo tydelige bevis på hos offer for Nigeria brev eller kjærlighetssvindel. De blånekter for at de blir svindlet og bare fortsetter å bli svindlet, selv om utenforstående forsøker å vise dem fakta. Dessuten er sannheten og realiteten skremmende og mørk. Derfor så fornekter fortsatt folk flest slik informasjon, deg selv inkludert.
 
Er nok aliens (guder) som tapper lav energi fra jordens befolkning, de legger til rette for konflikter og krig. Men det er vist mulig å komme seg ut av hamsterhjulet om en ikke går inn i lyset etter en har lagt på røret.
 

Tråder du følger

Tilbake
Topp