Frittståene ovn - olje eller vanlig - WiFi?

9 Jul 2023
2.702
Trenger en ny frittstående ovn. Men bør man oppgradere til en med olje i stedet for vanlig? Og er ikke mekanisk like greit som WiFi, om man vil a noe som varer og ikke skaper trøbbel?

Har hatt en Mill med digialt termometer som har virket sporadisk. Men nå orker jeg ikke mer. Liker designet såpass at det nok bli en ny av samme merke, selv om det irriterer meg at den ikke har virket alltid...
 
Trenger en ny frittstående ovn. Men bør man oppgradere til en med olje i stedet for vanlig? Og er ikke mekanisk like greit som WiFi, om man vil a noe som varer og ikke skaper trøbbel?

Har hatt en Mill med digialt termometer som har virket sporadisk. Men nå orker jeg ikke mer. Liker designet såpass at det nok bli en ny av samme merke, selv om det irriterer meg at den ikke har virket alltid...
Disse med olje sies å være mindre brannfarlige, og du slipper lukten av brent støv som legger seg inne i ovnen. Jeg brukte slike før jeg var ferdig med å oppgradere og isolere, men nå er de pensjonert. Tre stykker står i bua og er klare for å gis bort.
De går vel neste gang noen trenger lopper til et loppemarked.
Var jeg deg ville jeg gått for oljefylt. Varmer like godt som andre.
Hva slags termostat du skal velge, wifi eller ikke? Up to you.
 
Glemte å nevnte at det er en reserveovn for kaldt vær - ikke panelovn. Vanskelig tilgjengelighet i nære butikker, så var innom i et annet ærend, og endte med en Mill uten termotat i det hele tatt. Bare 700 kroner, så den kan være reserve-reserve i tilfelle jeg skulle oppgardere litt. Tenker å bytte ut en sikkert 30 år gammel panelovn i stua med en moderne ved oppussing, det er hovedovnen.
 
Glemte å nevnte at det er en reserveovn for kaldt vær - ikke panelovn. Vanskelig tilgjengelighet i nære butikker, så var innom i et annet ærend, og endte med en Mill uten termotat i det hele tatt. Bare 700 kroner, så den kan være reserve-reserve i tilfelle jeg skulle oppgardere litt. Tenker å bytte ut en sikkert 30 år gammel panelovn i stua med en moderne ved oppussing, det er hovedovnen.
Jeg mener å huske at du snakket om å pusse opp stua for et par- tre år siden, ja. Ting tar tid. Jeg snakket om det i årevis, men plutselig fikk jeg ånden over meg og gjorde det. Nå er jeg ferdig!
Brukte omtrent 8 uker på det. Det ble SÅ pent!!!
Oppvarming? Varmepumpe. Fjernkontroll, trykk på knappen og la teknologien ta seg av resten.
Kaldt vær og dyr strøm? Da er det bare å fyre opp i vedovnen.
 
Sist redigert:
Disse med olje sies å være mindre brannfarlige, og du slipper lukten av brent støv som legger seg inne i
did-someone-say-oil-freedom-time-3423932.png.d0aa2e41f202345f352f01584aa916fb.png
 
Trenger en ny frittstående ovn. Men bør man oppgradere til en med olje i stedet for vanlig? Og er ikke mekanisk like greit som WiFi, om man vil a noe som varer og ikke skaper trøbbel?

Har hatt en Mill med digialt termometer som har virket sporadisk. Men nå orker jeg ikke mer. Liker designet såpass at det nok bli en ny av samme merke, selv om det irriterer meg at den ikke har virket alltid...
Jeg skal ikke ha Mill igjen. Fin ovn, men altfor ofte den ikke gidder å virke. Spesielt viften er til tider uhyre vanskelig å få på. Lever sitt eget liv.
 
Trenger en ny frittstående ovn. Men bør man oppgradere til en med olje i stedet for vanlig? Og er ikke mekanisk like greit som WiFi, om man vil a noe som varer og ikke skaper trøbbel?

Har hatt en Mill med digialt termometer som har virket sporadisk. Men nå orker jeg ikke mer. Liker designet såpass at det nok bli en ny av samme merke, selv om det irriterer meg at den ikke har virket alltid...
Gå for Adax panelovn med wifi. Jeg er meget fornøyd med den.
 

Tråder du følger

Tilbake
Topp