TV2 kutter 120 årsverk

19 Jul 2023
688

I tillegg til kutt i kostnader, ble det kjent at mellom 45 og 50 ansatte må slutte. Samlet sett må TV 2 klare seg med 120 færre årsverk. Dette inkluderer fast ansatte, midlertidige, frilansere og konsulenter.
Noen av grunnene til dette er at det er høyere priser, endrede rammebetingelser og forventninger om en lavere vekst i norsk økonomi.

Programmene Ærlig talt og Norske tilstander skal f.eks strykes.
 
Snart to år siden jeg vraket TV-pakka. Siden da har jeg ikke sett et minutt på TV2.
Nekter å betale for å bli terrorisert med reklame.
Enig, lineær Tv sendingene til Tv2 er tortur med reklameavbruddene.
Men kjøper du Tv2 Play (ikke billigste pakken) får du tilnærmet reklamefrie sendinger.
 
Desverre er skadefryden for stor til å skjule. Måtte TV2 gå dukken. Seriøsiteten har de forlatt for lenge siden.
 
En gang i tiden var det verdt å se på TV2, det er lenge siden. Tipper nyhetskanalen vil kjøre reprise ca 20 timer i døgnet fremover.
 
Følger ingen programmer på TV2 i det hele tatt.
Sier vel sitt, når jeg ellers kan tenke meg en karriere innen bruk av sofa og TV.
 
Selv om jeg lever av nyheter, så jeg egentlig aldri helt vitsen med TV Nyhetskanalen. Men den ble jo faktisk en ganske stor suksess. Også økonomisk, påstås det. Men etter hvert har vel nettet tatt så mye over, at behovet for døgnkontinuerlige nyheter i Norge er minimalt. Og NRK har jo også kommet på banen med flere nyheter på dagtid på TV, i alle fall om det skjer noe. Selv faller det meg ikke inn å skru på TV2 Nyheskanalen f.eks. lørdag morgen.

Det eneste store plusset med TV Nyhetene er at de har base i Bergen/Vestlandet, som gjør at perspektivet blir litt mer knyttet til det som skjer på den siden av landet. Ettersom jeg har noen studieår i Bergen så merket jeg jo godt hvor stor forskjell det er på dagliglivet i Bergen og dagliglivet i Oslo, så akkurat beslutningen om å ha TV2 i Bergen har jeg alltid ment har vært en god ide.
 
Jeg sa opp TV-pakka med TV2 og resten av reklamehelvetet jeg måtte betale for, det er snart to år siden. Prinsippet er :
Jeg nekter å betale for å bli drevet til vanvidd av reklame.
Det er jeg kanskje ikke alene om. Er produktet ikke godt nok, må de si opp folk.
 

Tråder du følger

Tilbake
Topp