Fantasy Premier League 23/24

Fantasy
85 poeng her, pluss evt ett bonuspoeng på Havertz om det ikke skjer så mye mer i kampen. Åtte spillerer igjen.
Ok poengsum, til tross for at jeg bommet på noen 50 / 50 valg.
 
89 poeng per nå, men klarer ikke å være helt fornøyd. Hadde tre 50-50 beslutninger og bommet på alle (slik det ser ut hittil). De tre på banen har samlet fire poeng så langt. De tre som ble benket har foreløpig 30 poeng...

Straffen for å prøve å være "smart".
 
Skal jeg ta med meg noe positivt fra denne runden så er det at jeg har brent av BB for lenge siden.
IMG_0380.jpeg
 
Chelsea er en klubb av tapere, for tapere.

126p med 8 spellere igjen er middels, alle har vel over 120p. Valgte feil kaptein (Saka), så blir nok en svak runde til slutt.
 
For en lettelse! Kjører FH denne runden, men har Jackson på laget mitt utenom Free Hit.

Det viktigste var at han ikke fikk gult kort denne runden, så han måtte sone neste dobbel.

Kom seg gjennom kampen uten gult. Utrolig men sant.

For å se dette innholdet trenger vi ditt samtykke til å angi tredjeparts informasjonskapsler.
For mer detaljert informasjon, se vår informasjonskapsel-side.
 
Sesongen røk virkelig med FH GW29. 15(!) poeng, de fire på benken hadde 33 poeng.

Hentet inn White til denne runden, men ellers er det ganske mørkt. 56 poeng etter i kveld.
 
Levd greit med å ikke ha kjørt FH frem til i kveld og er vel der fortsatt, men to kasser på White som ville vært klink på FH er småtungt. Nærmeste konkurrent i den viktigste miniligaen dunket seff ham og Øde inn så det siste målet der var direkte vondt. Faen meg en sleiv verdig Aly Cissokho det der.

Jaja, 85 (-4) med syv igjen inkludert Calah. Trenger noe Diazmagi og at Palace og Wolves ikke holder nullen - én er kjipt, to er krise.
 
103 poeng med 8 spillere igjen er hipp hurra. Mye vil alltid ha mer 😉 Skulle selvsagt valgt White framfor Saliba og kaptein på Havertz, men jeg klager ikke 🥳
 
Her syter folk som har over hundre poeng, mens en annen stakkar sitter her med 56 poeng.
56 er jo knallbra, du har 16 mer enn meg 🤣 🤣 🤣 🤣 🤣

Eneste som kan gi en ok runde er hvis Ait Nouri og Trent leverer skikkelig i kveld, samtidig som Mateta og Solanke blanker. Sjanse for det? Ca. 0,1%......
 
Levd greit med å ikke ha kjørt FH frem til i kveld og er vel der fortsatt, men to kasser på White som ville vært klink på FH er småtungt.
Gjør en kjemperunde, men for første gang denne runden så svei det litt å se på i går. Dobbel CS med Gabriel & Saliba, samt en assist på Saka burde jo være bra, men White burde vært klink på FH. Bommet grovt der. Trodde sjansen var større for en dødballscoring for midtstopperne enn assist og andre målpoeng på White. Dårlig vurdering, men helt insane varians på den.

Havertz eller Ødegaard skulle selvfølgelig blitt valgt foran Saka, der ble jeg for feig.

111 poeng med 8 (9) igjen. Sesongen over.
 
Helt elleville utslag denne runden. 99p med 7 stykk og kaptein Salah igjen. Fortsatt det som irriterer mest er at jeg byttet bort Olise og Pickford til Brereton Diaz og Henderson helt i siste liten. Er vel 20p tapt så langt, men kan jo regulere seg litt i det minste. Ble for feig med Salah kaptein, men det er veldig lett å si i etterkant. Meget fornøyd totalt sett.
 
Helt elleville utslag denne runden. 99p med 7 stykk og kaptein Salah igjen. Fortsatt det som irriterer mest er at jeg byttet bort Olise og Pickford til Brereton Diaz og Henderson helt i siste liten. Er vel 20p tapt så langt, men kan jo regulere seg litt i det minste. Ble for feig med Salah kaptein, men det er veldig lett å si i etterkant. Meget fornøyd totalt sett.
Vet ikke om jeg husker et større utslag mellom de på FH og de uten enn denne runden. De på Free Hit denne runden trakk virkelig vinnerloddet. De som ikke kjørte free hit tok vel maks inn 2-3 av de som virkelig leverte (Eze, Trent etc.)

  • Hele Palace-angrepet ble plutselig Barcelona
  • Trent scorer
  • White putter 2 mål (Har han noen ganger gjort det før?)
  • Palmer ute med sykdom (Nå var jo Chelsea helt ræva, men med Palmer på banen hadde det i det minste vært en sjanse for målpoeng - og ikke minst mulighet for at CS til Arsenal hadde røket)
  • Haaland trolig ute
  • Foden også tvilsom
  • Vi som kjørte FH i GW29 hadde tidenes verste FH-runde der folk tjente maks 10-15 poeng på de andre, og mange til og med tapte poeng
  • etc.

For min del var det Palmer, Haaland og Foden som skulle være de som skulle redusere skaden. Jeg tok riktignok inn Trent og Eze, så fikk være med på litt av moroa, men det er en fattig trøst.

Jeg kommer til å bli slått med over 100 poeng av enkelte i mine ligaer. Det er helt ellevillt. Dette er selvsagt sjanseløst å hente seg inn fra med bare 4 runder igjen.

Bare å gratulere, vel fortjent!
 

Tråder du følger

Tilbake
Topp