Test av mat, drikke & snacks

Ikke akkurat en nyhet, men jeg må bare legge inn en TK6 på den originale Drumstick-smaken (Raspberry/Milk). Uavhengig av om det er på pinne, eller i Squashies-form.
1718559458082.png


Litt kvalmende i store mengder, og jeg velger ofte annet godteri for å kose meg, men i en ren smakskonkurranse om beste godterismak noensinne, så må denne trone øverst.

Solid TK5 til Strawberry/Cream-varianten også.
 
Sommer og høysesong for rosé. Veldig behagelig drikkevin med karakter, som ikke krever mat. De er gode på dette i Østerrike.

Terningkast 5

 
På sidene til Oda opplyses dette om Isbjørn sin Krone-is: "Krone-is med jordbær er smaken av sommer. Klassikeren ingen klarer å si nei til. Vår variant har selvsagt jordbærsyltetøy, fløte fra Vestlandet og sprø krumkakekjeks. Kun det beste er godt nok for oss. Kommer i en praktisk sekspakning."

For øvrig har jeg ingen problemer med å spise produkter basert på fløte fra andre land enn Norge. Det skulle tatt seg ut.
Ikke rart Isbjørn er billig når det er mest vann

 
Ikke rart Isbjørn er billig når det er mest vann

Ser ut til at de har endret oppskriften, ja..... Jeg kjøpte Coop sin for et par år siden, og den var ikke spiselig, så antar at det samme gjelder Isbjørn nå da....
 
Ser ut til at de har endret oppskriften, ja..... Jeg kjøpte Coop sin for et par år siden, og den var ikke spiselig, så antar at det samme gjelder Isbjørn nå da....
Jeg er oppgitt over at det tukles så mye med ting som iskrem, som burde ha en slags "renhetslov" ala det som eksisterer for pils.
 
Ritter Sport - Cacao Mousse - 9 biter her... Lot meg friste hos lokal grønnsakshandler. Litt fet sjokoladesmak på utsiden, med lys sjokolade. Mørk "mousse" - blir for mektig og "fett" for min smak dette... Skuffende. Fullfører neppe denne. Terningkast 2. .

1718732816626.jpeg
 
Daim - jordbær! Ja, det er vel en slags sommersmak dette, da.... Så den fikk dårlig kritikk i Dagbladet. Selv synes jeg den smakte akkurat som forventet, litt snev av jordbær. Dog mulig at de har rett i at karamellen var litt mer brent enn ellers, men kan være mer tilfeldig.

Synes den levde opp til hva man kunne forvente. Men er langt unna min smaksfavoritt hva gjelder Daim, som er cola....

.. men altså. Terningkast 4 til denne med jordbær.
 
Ruller inn til en svak femmer på terningen.

temp-Image-Vh1-X3-H.avifDen er god på smak, men når ikke opp til kongen av alle toppinger, terningkast 6:

500x500-prod_30661-1.jpg
 
Litt usikker på denne, den er ikke dårlig. Men den er ikke sånn veldig god, rett og slett midt på treet. Ubestemmelig hva den smaker som, jeg klarer ikke sette fingeren på ettersmaken. Den funker greit nok, tk 4.
1719085691482.jpeg
 
Pin-up med jordbærsmak denne gangen. Banansmaken skuffet. Tror det er partivare for Rema dette, litt usikker... Men åkkesom - hva har de gjort med denne isen? Denne er heller ikke god - smaker vassent og synes nesten at de også er en bismak der. Sjekket forpakningen i dag, om de rett og slett har laget en dårlig billigversjon uten fløte, men det står 20 prosent kremfløte på pakken...

.. så kanksje meg det er noe galt med, i alle fall når jeg også føler en bismak. Synes ikke dette var gode greier. Terningkast 2.
 

Nyeste kunngjøringer

Tråder du følger

Tilbake
Topp