Amerikansk politikk

vent og se. Er en konspirasjonsteori om at Biden vil benåde Hunter, og så gå av fordi han vet dette ikke er innafor. Så blir Kamala Harris første Kvinnelige president og en ny kandidat dratt opp av hatten som D sin presidentkandidat til valget.
Positive her er at vi er kvitt den senile, og forhåpentligvis får en som vinner over galningen på den andre siden…
25 år??? Er de helt navla borti der?
 
Uansett hvilken dom Hunter får, er det vanskelig å ikke føle med Joe og resten av Biden-familien på et menneskelig plan her. Synes statementet Joe kom med var ganske fint å lese.

IMG_9702.png


Så har Hunter virket ganske klar skyldig i denne saken, så får han få og ta den straffen han blir gitt nå.
 
Uansett så virker et som at det nå går mot slutten for Jimmy Carter. Folk har nok fått et mer positivt syn på ham i nyere tid enn da han tapte så det sang mot Reagan i 1980. Carters presidentperiode var rimelig turbulent og kulimenerte jo med gisseltakingen på den amerikanske ambassaden i Teheran hvor Carter sendte militæret inn i en mislykket redningsaksjon.

Han er uansett den lengstlevende amerikanske presidenten med sine nå 99 år, nr 2 på lista var George Bush Snr som ble 94 år.
 
Teoretisk maks straffenivå for det Hunter er dømt for.. Betyr neppe at han får det. Joe Biden sier han respekterer og aksepterer avgjørelsen..mån tro hva Donald hadde sagt om det var en av sønnene hans gitt.
Ah. Syntes jeg leste en plass at det var 12-15 mnd men vanlig at en kunne få mildere enn det..
 
Teoretisk maks straffenivå for det Hunter er dømt for.. Betyr neppe at han får det. Joe Biden sier han respekterer og aksepterer avgjørelsen..mån tro hva Donald hadde sagt om det var en av sønnene hans gitt.
Han hadde gjort det til noe om seg selv.

Det er rimelig allmenkunnskap at Donald ikke bryr seg særlig om Junior og Eric...
 
Mens verden var opptatt av debatten mellom de to oldingene som ønsker å bli president så smalt høyesterett til med en skikkelig powergrab. I stede for at fagmyndigheter sine avgjørelser skal legges til grunn så vil det i fremtiden bli opptil domstolen selv å bestemme. Altså tilfeldige dommere som verken har kunnskap eller kompetanse på de ulike kompliserte fagfeltene. Og som vi nå vet smertelig godt så er dommerne politisk innsatt (foreslått av president og godkjent av senatet) og Trump var med margin den presidenten som benyttet seg av dette mest - for å få sine lojalister innsatt. Så nå vil det sitte en rekke trumpister i domstolen som nå har full rett til å overprøve alle fagmyndigheters avgjørelser.

Det har vært mye snakk om at domstolene vil klare seg fint tross den kritiske situasjonen for det amerikanske demokratiet, jeg har mine sterke tvil og jeg syns vi ser klare tegn på at også denne biten kan bli å knekke sammen under tyngden til Trump og hans fascistiske kampfeller.
 

Nyeste kunngjøringer

Tråder du følger

Mest likte innlegg

Tilbake
Topp