Jeg skal i retten mot Apcoa

@Startelver

Til forliksrådet så kan man sende forliksklage på hvilket som helst beløp. Siden de sendte det til forliksrådet først, så ble kravet over 2000 istedet for 31.

De fikk ikke medhold der. De valgte derfor å ta det videre. Nå krever de enda mere. Så sånn er gangen i dette.
 
du som har så mange bøker kan sikkert finne ut av det.
Du kan spare deg spydighetene etter å ha gitt et så saklig og oppklarende svar. Jeg har noen tusen bøker, det stemmer, men bortsett fra engelsk og norsk skjønnlitteratur så er det mest markedsføring, ledelse, pedagogikk og forskning. Nærmest kjemisk fritt for jus og lovverk (bortsett fra et par små kommentarutgaver som er relevant for det jeg jobber med).
 
Uansett faktiske utfall i denne saken vet vi alle at Kul djevel vil stå igjen som vinner i saken, selv om han skulle tape rettssaken.
 
Uansett faktiske utfall i denne saken vet vi alle at Kul djevel vil stå igjen som vinner i saken, selv om han skulle tape rettssaken.
Hylekoret vil nok være uenig, men alle smarte og tenkende mennesker skjønner naturligvis dette. Uten å forhåndsdømme, selvsagt.
 
Hei, Jeg var forleden i forliksrådet mot tidligere EUROPARK som nå heter Apcoa.

Supersvindlere etter min mening. Jeg vant frem. Forliksrådet var enig med meg. Vil ikke gå inn på detaljer siden man skal være "anonym" her, men i hovedsak så dreide konflikten seg om 31 kroner jeg NEKTET å betale av prinsipp. De saksøkte meg og krevde over 2000. Jeg sto på mitt og presenterte mine bevis. Fikk medhold.

De gir seg ikke. Jeg tror det kan være fordi jeg bevisst har egget dem fra starten. LENGE før de sendte forliksklage på disse 31 kronene.
Du har vel allerede gitt nok detaljer....
 
I dag opplevde jeg følgende:
  • skulle parkere hvor det er 1 time gratis, men hvor det koster noe om man skal stå utover det.
  • fulgte bruksanvisningen, men kvitteringen på telefonen viste bare 1 time, men likevel har de trukket for den tiden jeg aldri fikk

Jeg har parkert her før, men da på under 1 time og det har funket med korrekt på kvitteringen.
Jeg har også parkert her før med tilleggstid, og da har det også funket.

Vel, ringer man dem så sier vakttelefonen (kundeservice...ha ha) at det er enormt lang ventetid og at man skal sende en epost. Men kjenner til tilfeller hvor de aldri svarer på epost heller.

Hva skal man kalle disse - selv sier at de er ledende på dette med parkering...
 
Litt idiotisk av tv2 å ikke sensurere registreringsnummer på bilen, når fyren vil være anonym. Nå er han ikke det.
Så navnet på fyren er altså TOYOTA KREDITBANK GMBH norsk avdeling av utenlandsk foretak? Spesielt og særegent navn. Ikke mye anonym nå lenger nei.
 

Tråder du følger

Tilbake
Topp