Jeg skal i retten mot Apcoa

@Startelver

Til forliksrÄdet sÄ kan man sende forliksklage pÄ hvilket som helst belÞp. Siden de sendte det til forliksrÄdet fÞrst, sÄ ble kravet over 2000 istedet for 31.

De fikk ikke medhold der. De valgte derfor Ä ta det videre. NÄ krever de enda mere. SÄ sÄnn er gangen i dette.
 
du som har sÄ mange bÞker kan sikkert finne ut av det.
Du kan spare deg spydighetene etter Ä ha gitt et sÄ saklig og oppklarende svar. Jeg har noen tusen bÞker, det stemmer, men bortsett fra engelsk og norsk skjÞnnlitteratur sÄ er det mest markedsfÞring, ledelse, pedagogikk og forskning. NÊrmest kjemisk fritt for jus og lovverk (bortsett fra et par smÄ kommentarutgaver som er relevant for det jeg jobber med).
 
Uansett faktiske utfall i denne saken vet vi alle at Kul djevel vil stÄ igjen som vinner i saken, selv om han skulle tape rettssaken.
 
Uansett faktiske utfall i denne saken vet vi alle at Kul djevel vil stÄ igjen som vinner i saken, selv om han skulle tape rettssaken.
Hylekoret vil nok vÊre uenig, men alle smarte og tenkende mennesker skjÞnner naturligvis dette. Uten Ä forhÄndsdÞmme, selvsagt.
 
Hei, Jeg var forleden i forliksrÄdet mot tidligere EUROPARK som nÄ heter Apcoa.

Supersvindlere etter min mening. Jeg vant frem. ForliksrÄdet var enig med meg. Vil ikke gÄ inn pÄ detaljer siden man skal vÊre "anonym" her, men i hovedsak sÄ dreide konflikten seg om 31 kroner jeg NEKTET Ä betale av prinsipp. De saksÞkte meg og krevde over 2000. Jeg sto pÄ mitt og presenterte mine bevis. Fikk medhold.

De gir seg ikke. Jeg tror det kan vÊre fordi jeg bevisst har egget dem fra starten. LENGE fÞr de sendte forliksklage pÄ disse 31 kronene.
Du har vel allerede gitt nok detaljer....
 
I dag opplevde jeg fĂžlgende:
  • skulle parkere hvor det er 1 time gratis, men hvor det koster noe om man skal stĂ„ utover det.
  • fulgte bruksanvisningen, men kvitteringen pĂ„ telefonen viste bare 1 time, men likevel har de trukket for den tiden jeg aldri fikk

Jeg har parkert her fÞr, men da pÄ under 1 time og det har funket med korrekt pÄ kvitteringen.
Jeg har ogsÄ parkert her fÞr med tilleggstid, og da har det ogsÄ funket.

Vel, ringer man dem sÄ sier vakttelefonen (kundeservice...ha ha) at det er enormt lang ventetid og at man skal sende en epost. Men kjenner til tilfeller hvor de aldri svarer pÄ epost heller.

Hva skal man kalle disse - selv sier at de er ledende pÄ dette med parkering...
 
Litt idiotisk av tv2 Ä ikke sensurere registreringsnummer pÄ bilen, nÄr fyren vil vÊre anonym. NÄ er han ikke det.
SÄ navnet pÄ fyren er altsÄ TOYOTA KREDITBANK GMBH norsk avdeling av utenlandsk foretak? Spesielt og sÊregent navn. Ikke mye anonym nÄ lenger nei.
 

TrÄder du fÞlger

Mest likte innlegg

Tilbake
Topp