Molde FK. Klubbtråd.

Hvis vi hadde hatt en keeper som stod fast, så hadde han nok hevdet seg bedre på statistikken. Vi har vært ekstremt uheldig og har måttet spille med fire forskjellige keepere som hver for seg knapt har rukket å spille seg varm i trøya.
Oopps var vel egentlig et innlegg jeg hadde tenkt å slette, grunnet det du sier...🙂
Håper det Federin! Posiadala hadde hvert fall en god kamp i Bergen.
 
Kanskje det er akkurat det landslaget trenger. En som ikke kommer inn for å være kompis, men som vil ha resultater. Som sagt tror jeg Reka kan funke. Hans standing som landslagsspiller er også skyhøy. Rekdal var den spilleren som fikk flest kamper under Drillo i hans 1 periode.

Kan godt være Solskjær eller Hareide også selvfølgelig. Solbakken har som sagt hatt sine muligheter og misbrukt dem.
Mye heller Solskjær enn Rekdal. Om man er kompis eller ikke tror jeg spiller liten rolle, det handler om kvalitet å jobben man gjør. At han hadde en bra standing som spiller skjønner jeg ikke at skal bety noe som helst.
 
Hva er egentlig poenget ditt?

Måten du legger det frem på er som om at vi har en god nok stall. Og det er DIN påstand. Men derfra har du nesten ingen argumenter, du bare mener at det er slik det er. Det er helt greit hvis du skriver "jeg mener vi har god nok stall" Men istedet spør du etter argumenter fra meg og andre, samtidig som du stort sett kun har din egne tanker å vise til.

En dårlig måte å diskutere på!

Edit: Og angående fotball. Fotball måles i poeng, ut ifra scoringer for og imot. ALT annet er stort sett irrelevant så lenge man ikke greier å oppnå målene. Ingen mener selvfølgelig alt det i mellom er uviktig, men resultatene sier veldig ofte mye om det som ligger bak.
Det er ingen som har sagt at det ikke er poengene og resultatene som teller - hvor har du det fra?

Hvis du mener at det alltid er likhetstegn mellom stallens kvalitet og resultatene, så hadde jo ingen lag hatt behov for trener. Synes du Molde sin stall er svakere enn Fredrikstad sin?

Selvsagt mener jeg at stallen er god nok, det har jeg sagt flere ganger og det er helt innlysende at jeg mener det. Det er jo bare å sammenligne stallen vår med stallen til Albania, Skottland, Ungarn, Slovakia, Romania, Slovenia, Georgia, Polen etc - så ser man fort om vi har en stall som er god nok for EM eller ikke.

Synes du for øvrig at Georgia har et bedre lag enn Norge? De er jo i EM.
 
Interessent hvis vi kjører den på MFK de siste årene. Jeg tenker at vi overpresterte stort i 2022, presterte delevis som forventet i 2023 og under forventet til nå i 2024.
Synes du Molde hadde en svakere stall i fjor enn Brann, Tromsø og Viking?
Vi kan godt si at landslaget underpresterer. Samtidig så har de gjort det lenge, er det da ikke litt spesielt å kalle det underprestering?

"Vi har underprestert i 8 år, men vi er mye bedre altså!"
Spesielt med landslag er det en helt annen dynamikk. Det er store utskiftninger, og det laget som spiller i dag har vel ingenting å gjøre med det laget som spilte for noen år tilbake. Så ja, selvsagt går det an at flere lag underpresterer - spesielt siden de spiller så få kamper. Det går fint an å underprestere/overprestere over en hel sesong i klubbfotballen også - da 30 kamper tross alt er ganske få kamper i en større sammenheng.
 
Vet ikke om dette har blitt nevnt under avsporingen i tråden, men klubben har ansatt en ny SoMe-ansvarlig.

"Både han og vi har noen tanker om hva vi vil utvikle, blant annet det å bli enda bedre kjent med spillerne og klubben, svarer Eikrem."

Håper de følger opp og leverer noe nytt ala det RBnett gjør med Træff, eller hva andre klubber i eliteserien har produsert.

 
Oppdatering på kunstgresset
IMG_6506.jpeg
 
Et innlegg som ble fjernet på Tornekrattet Debatt. En podcast var temaet. Stikkord? Solbakken, Solskjær og Sarr.
Noen som har fått med seg hva konkret som kom frem i det innlegget?
 
Et innlegg som ble fjernet på Tornekrattet Debatt. En podcast var temaet. Stikkord? Solbakken, Solskjær og Sarr.
Noen som har fått med seg hva konkret som kom frem i det innlegget?
Vet ikke, men hva podcasten heter ligger i kommentarfeltet. Lytt på eget ansvar. Ting som ikke allerede er kjent for offentligheten, ville jeg tatt med en stor klype salt. Vi vet jo av erfaring at denne saken brukes til å kaste dritt om klubben.
 
Et innlegg som ble fjernet på Tornekrattet Debatt. En podcast var temaet. Stikkord? Solbakken, Solskjær og Sarr.
Noen som har fått med seg hva konkret som kom frem i det innlegget?
Den ble slettet fordi det var LSK-fans som begynte å dele ting på Tornekrattet debatt.

Som de sier der inne så er det bare å diskutere Sarr, men det er en lukket gruppe for MFK-fans.

Jeg har hørt podcasten. Kom ikke frem noe nytt. Så det er et forsøk på å vri opp en tørr klut for å fremstå som en aktuell podcast.
 

Nyeste kunngjøringer

Tråder du følger

Mest likte innlegg

Tilbake
Topp