Rosenborg BK Klubbtråd

Trollene kommer selvfølgelig inn i denne tråden og godter seg nå. Og det er klart at vi er inne i en dårlig periode. I dag var vi virkelig dårlig, motstander tatt i betraktning. Det er lettere å akseptere tapene mot Glimt og Brann. I dag skulle vi ha vunnet. Men det er ikke første gang vi inviterer til fest og taper foran et fullsatt Lerkendal. Det har vi gjort i mange år. Det er som om vi ikke tåler presset med et fullsatt stadion. Så jeg er ikke akkurat overrasket over at vi taper. Men jeg er skuffet over hvor dårlig vi spiller i dag. Og det skal selvfølgelig også Johansson også få kritikk for. Han skal selvfølgelig ikke være fritatt kritikk, selv om han er ung og uerfaren. Jeg synes f. eks at han disponerer laget feil til tider, f. eks ved å bruke Reitan Sunde (som for all del har et godt potensial) for mye.

Men det er forskjell på kritikk og å miste troen på han eller å kalle han en grusom trener. Vi har et prosjekt nå som vi visste ville ta tid. Vi visste at denne sesongen ville det svinge noe voldsomt, med både en ung trener og en ung tropp. SÅ sent som sist kamp mot Molde så vi potensialet i det vi bygger. Da spilte vi en meget god kamp. Da så flere spillere gode ut. I dag var det få spillere som får godkjent. Og det er noe av problemet vårt synes jeg. Vi har for mange spillere som ikke er stabilt gode over tid. Jeg synes Tangvik, Sæter, Selnæs, Nemcik og Jensen (som venstreback) stort sett har vært stabilt gode denne sesongen. Sadiku har jo vært stabilt elendig. Det er en form for stabilitet det også. Så mange andre har vært gode i en kamp her og der, eller en periode her og der av en kamp, for så å se totalt udugelige ut i neste. Hadde alle vært på toppnivået sitt så hadde det vært bra, men bunnivået er skremmende svakt på enkelte. Så er det klart at spillere alltid ser bedre ut i et lag som fungerer og dårligere ut i et lag som ikke fungerer. Det blir heller ikke bedre av at vi har alt for mange skader, der vi spesielt merker det på topp. Jeg tror vi hadde vunnet i dag hvis ikke Sæter hadde blitt skadet. Noah man ikke komme tilbake raskt nok. Sadiku tror jeg som nevnt aldri blir en god spiller for oss.

Vi må bare jobbe oss ut av denne tunge perioden. Jeg har aldeles ikke mistet troen på dette prosjektet. Men det trenger tid. Og det trenger at vi gjør ting på overgangsmarkedet. Noen er rett og slett ikke gode nok eller de har ikke potensialet til å bli gode nok. Men vi har også spillere som kan bli gode nok hvis de får den riktige utviklingen. Vi har flere unge spillere som trenger litt tid, Jeg tror tid en nøkkelen her. Vi må ikke bli for utålmodig, selv om vi selvfølgelig må se utvikling over tid. Men dette er for meg definisjonen på en mellomsesesong. Det var ikke en mellomsesong med Rekdal. Eller med Hareide. Eller med Horneland. Men dette ble en mellomsesong da vi i høst bestemte oss for den nye strategien. Denne sesongen skal brukes til å bygge lag, få inn riktige spillertyper, spille inn angrepsmønster, rydde i økonomien og rydde i stallen. Så får vi se på slutten av året om vi har klart det. Jeg hadde et lite håp om at vi kunne havne topp 4, men jeg begynner å tvile på at det er mulig. Men det skal også svært mye til for at vi rykker ned (og skulle vi være i den situasjonen at vi risikerer det på slutten av sesongen så må vi selvfølgelig bytte trener). Nei, her aksepterer jeg det meste av tabellplasseringer så lenge jeg ser at det bygges noe bra på sikt. Noe som fra og med neste år gjør at vi kan kjempe i toppen igjen. Og det er alt for tidlig å si nå at vi ikke holder på med det byggeprosjektet.
 
Litt artig er det jo at LSK og RBK, som begge har satsa på helt ferske, svenske trenere som vil innføre en radikalt annerledes spillestil, ligger klin likt på tabellen etter åtte serierunder
 
Sadiku kan vi bare ikke spille med... Hva gjør han for å fortjene lønn i Rosenborg? Det er tragisk så dårlig vi er bak Sæter (som til tross for at han leverer mål er vanskelig å bruke i oppbyggende spill).

Håper Noah Holm kan komme inn å gjøre en forskjell!
 
Sadiku kan vi bare ikke spille med... Hva gjør han for å fortjene lønn i Rosenborg? Det er tragisk så dårlig vi er bak Sæter (som til tross for at han leverer mål er vanskelig å bruke i oppbyggende spill).

Håper Noah Holm kan komme inn å gjøre en forskjell!
Det et helt sinnsykt at vi må ty til Sadiku en hel kamp fordi Sæter (surprise) blir skadet. Han er faktisk, ikke god på noe!
Holm er heller ingen redning den dagen han blir/om skadefri. Vi så jo tegnene til hvor mye vi savnet Sætet deler av fjorårssesongen.
Dette går rett og slett ikke.
 
Skuffende og irriterende at vi etter å ha fått mål i mot og havnet under bare skal prøve en og en i stedet for å spille rundt de i kombinasjon. Nypan, Broholm og Sunde spesielt, skal bare tråkle seg gjennom sentralt også møter de veggen. Så kontring i mot. Jævlig irriterende at vi går i det sporet i en time.
 
Det et helt sinnsykt at vi må ty til Sadiku en hel kamp fordi Sæter (surprise) blir skadet. Han er faktisk, ikke god på noe!
Holm er heller ingen redning den dagen han blir/om skadefri. Vi så jo tegnene til hvor mye vi savnet Sætet deler av fjorårssesongen.
Dette går rett og slett ikke.
O.Sæter er visstnok opptatt av og bedre på å runke, kan det virke som.

Blir ikke fremgang eller suksess av slikt og Selnæs, som var en av mine favorittspillere til han dro til Kina har heller ikke levert.
Så ham på landslaget gjennom 2019 og for en spiller! Med litt tålmodighet hadde han blitt hentet til større europeisk klubb og kunne levert på topp nivå.

Trist at han valgte Kina, pengene og ønsker ham lykke til. Et talent og kapasitet som nå dessverre kan virke å være tapt. Triste greier.
Ingen "godfot-stemning" i brakka om dagen, kanskje...?!
 
Sist redigert:
Det er fortsatt 2 kamper igjen før man kan vurdere mai, men vi skal nesten ha 6 poeng for å si at prosjektet går framover.

Meldaljekampen har aldri vært et mål i år uansett, det viktigste er at vi kan se at vi blir bedre gjennom hele sesongen. Skjønner at mange godter seg og forsøker å krisemaksimere på våre vegne nå - men alle var inneforstått med at prestasjonene kom til å være ustabile i år.
 
Fant dere noen mindreårige i dag som dere fikk banket helseløse?
Dette er på nivå med å spørre deg om du fant noen du kunne voldta mens de sov...
Jeg tror ikke det er ekstremt mye i dagens marked. Brukbare spisser er en knapp faktor og da blir lønna deretter.
"Brukbare" er et nøkkelord her... Jeg ser ikke noen positive bidrag, er ikke i nærheten av å vinne en eneste duell og knapt en eneste vellykket involvering med ball gjennom hele kampen. Man kan si at han var i nærhetern av ballen og presset fram et selvmål, men det er alt.
 
"Brukbare" er et nøkkelord her... Jeg ser ikke noen positive bidrag, er ikke i nærheten av å vinne en eneste duell og knapt en eneste vellykket involvering med ball gjennom hele kampen. Man kan si at han var i nærhetern av ballen og presset fram et selvmål, men det er alt.
Ja, men da lønna ble fastsatt hadde jo Rosenborg-ledelsen trua på at han kunne prestere noe bedre enn dette. Beslutning under usikkerhet. Derfor er ikke to millioner usannsynlig.
 
Nei det er på ingen måte uasannsynlig nei. Men en helt horriblel bruk av penger vi knapt har... Det er en toerlagsspiller som i såfall tjener TO... MILLIONER... KRONER.... Jeg kan bare se på egen lønnsslipp og konkludere med at jeg har valgt feil yrke. For jeg kunne ha gjort en like god jobb på topp i dag.
 
Aga og Bjørlo putta for FFK i dag. Vi takker og bukker for at RBK så disse som overflødige. Fra fleip til alvor. Det må være noe forbanna feil med sportslig ledelse/trener som ikke så behov for Bjørlo på den midtbanen. Aga passer vel ikke inn i det systemet dere prøver å spille?
 
Bjørlo skilte seg ikke veldig ut fra Tagseth, Vananan og til dels Børkeeide. Men Henriksen, Nyoan og Sælnes tiltenkt stsrtplass i 433 måtte noen selges. Og når det var mulig å få solgt Bjørlo og ikke de andre, så er det ikke så rart det ble sånn. Det eneste man virkelig kan klandre er vel måten han ble behandlet på (utelukket fra treningsleir).

I etterpåklokskapens navn er det selvfølgelig lett å si at vi skulle beholdt han. Nå som Henriksen er trukket ned på stopper, hadde han nok kunne fått en plass i midtbanen vår slik han spiller for tiden
 

Nyeste kunngjøringer

Tråder du følger

Tilbake
Topp