Sportsklubben Brann [Klubbtråd]

For en forbanna kødd.
Jeg også tror at opptrinnet mot Glimt muligens var med vilje.
Da ofrer han i så fall laget, i deres viktigste kamp i sesongen, for seg selv og egne ønsker.

Totalt uverdig av hvilken som helst spiller, men spesielt en som skal være kaptein.
Avskum.
 
Ottosson, Bjørkeeiet, Owusu, Andersen, Rasch typer i det norske markedet som kunne vært aktuelle?

Krygård hadde vært fin, synd vi ikke gjorde tyngre fremstøt der kanskje.

Er det noen dansker i Serie B vi kan se på?
 
Haha, hva i helvete for slags aprilsnarr er dette? Jaja, Krygård er absolutt en bedre spiller rent fotballmessig, men nå gjelder det å få inn en ledertype.
 
I motsetning til tidligere hvor jeg har håpet Brann beholdt SHN, så håper jeg virkelig ikke at man beholder ham denne gang. Få ham til helvete ut, spiller heller mot Værsågod Ørner med Thore i den dype på midtbanen.
 
Skal man tolke artikkelen til TV2 får man relativt gode penger. Her har man ikke annet valg enn å splashe ut en god del penger.
 
Takk for alle positive bidrag i opphold nummer 1, men etter returen har han vært stadig mer ufyselig utenfor banen også.

En person som har gjort det til sin ekspertise å leve på grensen, klarer å rote på seg to gule kort i den viktigste kampen hittil. Er fryktelig vanskelig å legge bort tanken på at dette ikke var helt uten baktanker
 
Noen her som er defensiv midtbane og under 500 minutter spilletid siste par sesongene? Isåfall automatisk alternativ.
1720618637648.png
 
Håper Brann fokuserer på å erstatte spilleren SHN, og ikke lederen. Vi trenger kvalitet på midtbanen. Det er ikke samme situasjon som det var sist hvor vi var blottet for vinnerskaller og ledertyper bak SHN. Vi har flere fine typer, og jeg tror for eksempel Palle kunne vært en glitrende kaptein for oss. Mer lojal og pålitelig spiller enn Sivert.
 
– Det er få fotballspillere som elsker Brann høyere en Sivert Heltne Nilsen. Men så er det sånn at han er kommet i en alder der dette er siste sjanse om han skal reise utenlands igjen, sier Mathisen.

Denne er jo litt søt.
 
Jeg tror det er
– Det er få fotballspillere som elsker Brann høyere en Sivert Heltne Nilsen. Men så er det sånn at han er kommet i en alder der dette er siste sjanse om han skal reise utenlands igjen, sier Mathisen.

Denne er jo litt søt.
Tror alle spillere i Brann elsker Brann mer enn Heltne Nilsen. Pluss et tosifret antall spillere utenfor Brann.
 
Hvem blir by kaptein?

Crone er vel ett godt alternativ, han spiller stort sett alt og er veldig sjeldent skadet. Personlig hadde jeg også likt å sett Jeff som kaptein, men tror ikke han er ett alternativ mtp at han fort kan bli ett salgsobjekt de neste vinduene.

Min største favoritt hadde derimot kanskje vært Palle. Synes han har gjort seg fortjent til det. Virker som en veldig fin fyr også og godt likt i spillergruppa og blant fansen, ihvertfall bedre likt nå enn det Judas Sivert noen gang har vært.
 
Setter store spørsmålstegn med kompetansen til blant andre Per Ove Ludvigsen dersom de ikke har en umiddelbar erstatning klar.

Er svært skuffet over det POL har levert (om han i det hele tatt har levert noe som helst).
 

Nyeste kunngjøringer

Tråder du følger

Mest likte innlegg

Tilbake
Topp