Crystal Palace vs Manchester United, PL.

Både Mourhino og OGS klarte jo å sette opp et lag med mening og struktur i det minste, men eth er jo ikke i nærheten kvalifisert for PL, han blir jo rett og slett arbeidsløs etter dette, iallefall burde han bli dret med tanke på trenerjobb, kassa i red light district kanskje
Anbefaler deg immodium, gitt hvor mye drit du presser ut av deg ang. Manchester United.
Har sendt deg pm, du gidder ikke engang å svare og skjønner at du er ingen supporter av Manchester United.

Du er en bitter grlnebiter som fråtser i usakligheter og hets når resultaene uteblir og ting ikke stemmer for spillerne eller klubben.
God kveld, jævla surkuk!
 
Jaja, var på sporet da. Nå har vi kanskje flere skader å skylde på i kveld, men det her overlever vel neppe Ten Hag. Om han ikke sparkes i morgen, sannsynligvis etter sesongen. Uavhengig av hva som skjer sliter jeg med å engasjer meg.
 
Jeg tenkte det samme. Føles på samme viset som 1-4 mot Watford i november 2021. Dersom dette hadde vært noe tidligere på året ville dette vært kroken på døra for ETH. Det kan det jo selvsagt fortsatt være, ved sesongslutt. Overlever neppe dette.
Niks, nå er det temmelig natta mørkt.
 
Når Manchester City vinner FA-Cup så gir 5.plass og 6.plass Europa League, 7.plass gir Conference League. Manchester United blir garantert nr 7, og må ut i den dritkjedelige turneringa og kose seg mot Linz, Arouca, Pacos Ferreira, Dundalk, Yverdon, Beveren, Zwolle og annen drit. Faens oldemor!
 
Hahahahah, Onana gidder ikke slenge seg.
Mulig det ikke var hans skyld, så bare bra ut.
 
Lurer på hva Sir Jim tenker om dette, kan jo være han allerede har sagt ETH blir sittende ut sesongen uansett.
 
Lurer på hvor Palace hadde vært på tabellen om de hadde startet sesongen med Glasner i stedet for Hodgson.
 
Tom Nordlie kunne sikkert reddet europaspill for oss. Bare tenk på teamtalken til Startlaget da VIF vant Tippeligaen.
 
Kjenner jeg disse spillerne rett, så kommer de vel til å overprestere noe vanvittig mot Arsenal, i en kamp som de egentlig burde legge seg.
 

Tråder du følger

Tilbake
Topp