Manchester United klubbtråd

Hva vil du frem til? Absolutt alle kan se at det ikke er ett snev av sannhet i det du sier.
Jeg hører det. Det er et temmelig interessant fenomen. Vi ser det veldig ofte at helt mediokre talent hauses når de dykker opp som Mainoo. Og ikke bare i Man Utd, bare så det er sagt. Det er veldig godt kjent fra Liverpool også.
 
Helt enig. Synes det begynner å være klare tegn på at United har mange spillere som ikke tåler 2-3 PL kamper før de er skadet i uker eller måneder, da går det jo ikke. 2 av disse som man kan begynne å legge i denne kategorien kom fra Real Madrid. United har noen spillere som er så mye skadet at man i gamle dager hadde begynt å nærme seg å kalle de fotballinvalid, men det er så mye penger på spill nå for disse spillerne at en 3-4 alvorlige skader trumfer det å ha god helse livet ut.

Hadde man stilt med de 11 som man stilte med i dag mot WH fra start gjennom hele sesongen hadde man kommet langt ned på PL tabellen, tipper minst mellom 10-13 plass.
Akkurat Varane var ekstremt åpenbar. Det var mye klaging på han og skader i RM i god tid før han ble solgt(Og det kan nok argumenteres for at ikke mange sto i veien av nettopp denne grunnen, når han ønsket seg ut). Casemiro har så mange vitale 90-minuttere i bena siden 15/16-sesongen at det var nok et spørsmålstegn der og når dette begynte å vise seg litt mer i form av skader.
 
Det var han jo? Ble overkjørt så til de grader på midtbanen. Rimelig absurd lesning i etterkant, der han ble hyllet av Man Utd-fansen.

Har også tilgode å se noe spesielt ved Mainoo. Det er tynn suppe hver eneste gang jeg ser han. For all del, ung og alt for tidlig p avskrive noe som helst, men jeg blir overrasket dersom det der blir noe i nærheten av verdensklasse.
Er vel ikke mulig som fotballspiller å få bedre skussmål enn dette her. Kvalitetstegn.
 
Akkurat Varane var ekstremt åpenbar. Det var mye klaging på han og skader i RM i god tid før han ble solgt(Og det kan nok argumenteres for at ikke mange sto i veien av nettopp denne grunnen, når han ønsket seg ut). Casemiro har så mange vitale 90-minuttere i bena siden 15/16-sesongen at det var nok et spørsmålstegn der og når dette begynte å vise seg litt mer i form av skader.

Det er veldig synd. For det er så tydelig at det hadde hjulpet så ekstremt hvis de bare holder seg skadefri. Men tror det toget begynner å gå nå dessverre, stinker en overgang til Saudi på begge to til sommeren.
 
Må bare komme oss gjennom de neste par ukene med skinka inntakt, sånn halvveis, og så få spillere tilbake også. Gjerne få tuppa ut noen gratispassasjerer i januar au. Hei Martial og Sancho. Få på plass et sportslig apparat fort som faen. Eller egentlig ikke fort som faen, bedre at det er gjennomtenkt og grundig hvem som skal være der, men regner med de har en god ide hvem som skal danne teamet rundt ETH.
 
18 seriekamper inn og man ser fortsatt ikke en dritt av fremgang eller spor på hva man trener på.
 
Han mangler litt tempo og fysikk. Men er veldig ballsikker, stort sett bunnsolid under press og en god pasningsspiller.

Mainoo er atten år. Har spilt 342 min i PL. Kanskje 500 minutt med seniorfotball. Spiller sammen med en rekke spillere som ikke er gode nok, og har ikke et lett utgangspunkt. Klarer seg likevel veldig bra. Irriterende med en slik tabbe. Får ikke håpe det ender opp med å definere karrieren hans slik som det gjorde for Steven Gerrard.
Absolutt. Ting kunne vært bedre tilrettelagt for han. Og han klarer seg helt ok.

Jeg ser bare ikke noe unikt der. Av det jeg har sett, som av åpenbare grunner er lite også for meg. Synes f.eks. en spiller som Miley i Newcastle ser langt mer spennende ut. Samme gjelder Bajcetic i Liverpool, selv om det er uvisst hvordan den skaden vil påvirke når han er tilbake.

Men for all del, godt mulig han blir fryktelig bra selv om jeg ikke har sett noe som tyder på det.
 
Jeg ser bare ikke noe unikt der. Av det jeg har sett, som av åpenbare grunner er lite også for meg. Synes f.eks. en spiller som Miley i Newcastle ser langt mer spennende ut. Samme gjelder Bajcetic i Liverpool, selv om det er uvisst hvordan den skaden vil påvirke når han er tilbake.

Jeg synes alle tre ser rimelig bra ut. Mitt største ankepunkt ved Mainoo er foreløpig tempoet. Han er ikke akkurat det største talentet jeg har sett i Man Utd, men han er defintivt noe litt utenom det vanlige. Vi har feks hørt om flere forsøk fra Man City på Mainoo helt siden han var tretten-fjorten år gammel. Og stort sett pleier Man Utd og Man City la hverandres talenter være i fred.

(Det er et par stk på det U18-laget til Man Utd nå som jeg er enda mer begeistret for enn hva jeg er/var for Mainoo.)
 
Ten Hag mistet det etter 0-7 mot Liverpool. Før denne kampen hadde han 23 kamper i ligaen og 38 mål. Etter denne kampen har han hatt 32 ligakamper og 35 mål. Et lag som Brighton har i samme periode scoret 67 mål. Liverpool har 71. Mr. Antifotball. Nå er det mer enn nok. #TenHagOut
 
Til og med Statman Dave har snudd seg mot manageren. Can't blame him.

For å se dette innholdet trenger vi ditt samtykke til å angi tredjeparts informasjonskapsler.
For mer detaljert informasjon, se vår informasjonskapsel-side.
 
Uttalelsene til ten Hag
Bare Sheffield United har scoret færre mål enn oss.

God jul.
Det er pinlig at nyopprykkede Burnley og Luton har like mange mål som oss.

Burde vi scoret i dag? Ja, Garnacho burde scoret, men det er ikke akkurat sånn at vi skaper drøssevis av sjanser og er direkte innefektive (Chelsea-kampen et unntak). Sykt at ten Hag mener vi dominerer dagens kamp. I fjor var han kravstor og kunne kritisere prestasjoner av laget som var ok der vi hadde vunnet. Nå skal han plutselig hylle prestasjoner som er under enhver kritikk.
 
Forstår bare ikke at ETH tror at dette skal løsne uten at han gjør endringer.
Laget er så utrolig statisk og fullstendig tappet for kreativitet.

Helt åpenbart at setupen og den taktiske tilnærmingen til kampene ikke fungerer. Men det er overhodet ikke tegn til å endre på noe som helst.
Skadesituasjonen er selvsagt ekstrem, men som ETH sier selv, så er det hand jobb å sette opp laget med de tilgjengelige spillerne og være konkurransedyktig. Resultatene matcher overhodet ikke spillerne han rår over. Greit non at det er mye ymse i stallen, men er mange managere der ute som hadde prestert bedre med denne spillergruppen. Det er hevet over en hver tvil.
Trodde ETH var en progressiv og uredd managertype når vi ansatte ham, men han virker knytt, rigid og nå også feig.

Ser virkelig ikke hvordan han skal snu dette. Legg til at kjøpene han har gjort der forferdelige ut, så begynner dette å se grelt ut. Enkelt og greit.
Man vet klubben har sunket lavt når majoriteten forventet å tape mot WH og gjør det samme mot AV.
Skulle man mot formodning vinne den, så vet man at det blir poengtap mot NF.
Heia heia.
 
Samme gjelder Bajcetic i Liverpool, selv om det er uvisst hvordan den skaden vil påvirke når han er tilbake.

Men for all del, godt mulig han blir fryktelig bra selv om jeg ikke har sett noe som tyder på det.

Nå har han fått fire kamper eller noe da. Hva mer skulle han vist for at man skal la seg imponere? Også gitt at han spiller for et ordentlig elendig lag.

Bajcetic.. kan virkelig ikke se at han har vist noe som gjør at superlativene for han skal overgå det Mainoo har vist.

Begge to har vel vist at det kan være noe der, så vil årene fremover si om noen av de etablerer seg.

Jeg blir overasket om ikke Mainoo spiller PL fotball i mange år og tror der også blir for Man Utd.
 
Jeg syns Mainoo er spennende. Likte det jeg så mot Liverpool også. Ikke fordi han var så veldig god kampen gjennom, men han var både voksen og rolig i trange situasjoner og han kom seg fint ut av dem. Feil vil han gjøre, men her er det absolutt noe å jobbe med. Hadde Mainoo spilt på Liverpool så hadde skussmåla haglet fra fansen. Sånn funker ofte supporterbrillene.
 
Jobben til ETH må nok analyseres og vurderes nå, på den ene siden er han nok den manageren som er mest uheldig med skader, men det kan handle om treningsmetoder som ETH selv er ansvarlig for.

Kjøpene hans ser verre å verre ut, å han halter i ingenmannsland.

Han er den manageren som har gjort flest grep i klubben på kort tid, dessverre ser det ut som erstatterene han selv har henta ikkje hever kvaliteten i klubben.

Eg etterlyste ein etablert spiss/angriper i sommer, han går inn i sesongen med ein uprøvd Hojlund, enn umotivert Martial og ein Rash som hadde 3 gode måneder etter VM, ein Sancho som ikkje har fungert i United, og ein Antony som ser helt lost ut, disse var ein del av spillerene som skulle lede angripet til United. Det er rett og slett ein ekstremt risikabel sjangse å ta. Er ingen av disse spillerene som tar ansvar over ein hel sesong. Selv om markedet kanskje er vanskelig så finnes det garantert billige alternativ der ute som kunne gjort ein bra jobb.

Midtbanen ser heller ikkje ut, Mount var nok tiltenkt ein plass der, men har gått skadet nermest hele tiden, Casemiro det samme, Bruno er egentlig kvalitet, men han trenger og bedre fotball spillere rundt seg for å brilijere, å versjonen vi ser nå er mer ett problem enn ein løsning. Her må United mest sannsynlig total renovere alt. Flere må ut, og vi må ha inn kvalitet.

Forsvaret er det vanskelig å snakke om, siden nesten alle er skadet uansett. Men er kun Shaw og Martinez eg direkte vil beholde av dei etablerte, resten bryr eg meg ikkje om blir solgt, er kun Varane som holder kvaliteten utenom. Men samtidig er han verdens største kjeks.

Så har vi Onana, skal få tid, men sånn seriøst til nå har han fremstått som ein sirkus klovn, hansker godt sesongene til Barthez der du satt med hjerte i halsen hver gang han fikk ett tilbakespill, Onana har vært mye verre. Helt på tryne på strek, og har ein tabbe radius selv Ivar Rønningen ikkje kunne strekke seg mot, med tanke på hvor fæl han er på strek så tror eg ikkje han blir noe suksess. Da må såfall forsvaret og midtbanen totalrenoveres så svakhetene kommer mye mindre til syne.

Eg var sånn som risikerte bot for å rekke kampene før, reiste også bort å så di flere ganger i året. Nå ser eg kampene, men eg gidder ikkje stresse meg hjem for å rekke kampen, likegyldigheten har tatt litt for masse over. Ett tap mot West Ham hadde nermest ødelagt jula for meg før, nå forventa eg det, å eg er knapt nok sur. Eg tror det er mange supportere som har det sånn. Vi rekrutterer mye mindre fans av di unge, som kommer til å koste klubben i framtiden.

Sir Jim har tidenes mulighet å sitte igjen som ein legende her, kommer han inn å får snudd skuta vil han få evig heltestatus.
 
Eg etterlyste ein etablert spiss/angriper i sommer, han går inn i sesongen med ein uprøvd Hojlund, enn umotivert Martial og ein Rash som hadde 3 gode måneder etter VM, ein Sancho som ikkje har fungert i United, og ein Antony som ser helt lost ut, disse var ein del av spillerene som skulle lede angripet til United.
Jeg var helt overbevist om at man skulle få på plass en etablert spiss i tillegg til Højlund. Visste ikke hvem, men helt åpenbart at det var behov for det.

Noen måneder ut i denne sesongen synes jeg det var opplagt at Solanke hadde vært et godt alternativ som den etablerte. Et slik kjøp tror jeg en god sportslig ledelse kunne snuset seg frem til flere måneder før «oss andre». Litt knee jerk etter i går, men nevnte han også under kampen mot Man Utd.
 
Jobben til ETH må nok analyseres og vurderes nå, på den ene siden er han nok den manageren som er mest uheldig med skader, men det kan handle om treningsmetoder som ETH selv er ansvarlig for.

Kjøpene hans ser verre å verre ut, å han halter i ingenmannsland.

Han er den manageren som har gjort flest grep i klubben på kort tid, dessverre ser det ut som erstatterene han selv har henta ikkje hever kvaliteten i klubben.

Eg etterlyste ein etablert spiss/angriper i sommer, han går inn i sesongen med ein uprøvd Hojlund, enn umotivert Martial og ein Rash som hadde 3 gode måneder etter VM, ein Sancho som ikkje har fungert i United, og ein Antony som ser helt lost ut, disse var ein del av spillerene som skulle lede angripet til United. Det er rett og slett ein ekstremt risikabel sjangse å ta. Er ingen av disse spillerene som tar ansvar over ein hel sesong. Selv om markedet kanskje er vanskelig så finnes det garantert billige alternativ der ute som kunne gjort ein bra jobb.

Midtbanen ser heller ikkje ut, Mount var nok tiltenkt ein plass der, men har gått skadet nermest hele tiden, Casemiro det samme, Bruno er egentlig kvalitet, men han trenger og bedre fotball spillere rundt seg for å brilijere, å versjonen vi ser nå er mer ett problem enn ein løsning. Her må United mest sannsynlig total renovere alt. Flere må ut, og vi må ha inn kvalitet.

Forsvaret er det vanskelig å snakke om, siden nesten alle er skadet uansett. Men er kun Shaw og Martinez eg direkte vil beholde av dei etablerte, resten bryr eg meg ikkje om blir solgt, er kun Varane som holder kvaliteten utenom. Men samtidig er han verdens største kjeks.

Så har vi Onana, skal få tid, men sånn seriøst til nå har han fremstått som ein sirkus klovn, hansker godt sesongene til Barthez der du satt med hjerte i halsen hver gang han fikk ett tilbakespill, Onana har vært mye verre. Helt på tryne på strek, og har ein tabbe radius selv Ivar Rønningen ikkje kunne strekke seg mot, med tanke på hvor fæl han er på strek så tror eg ikkje han blir noe suksess. Da må såfall forsvaret og midtbanen totalrenoveres så svakhetene kommer mye mindre til syne.

Eg var sånn som risikerte bot for å rekke kampene før, reiste også bort å så di flere ganger i året. Nå ser eg kampene, men eg gidder ikkje stresse meg hjem for å rekke kampen, likegyldigheten har tatt litt for masse over. Ett tap mot West Ham hadde nermest ødelagt jula for meg før, nå forventa eg det, å eg er knapt nok sur. Eg tror det er mange supportere som har det sånn. Vi rekrutterer mye mindre fans av di unge, som kommer til å koste klubben i framtiden.

Sir Jim har tidenes mulighet å sitte igjen som ein legende her, kommer han inn å får snudd skuta vil han få evig heltestatus.
Enig i det meste, men syntes Onana får urettmessig kritikk her. Syntes han var god i går og at det er tydelig hva han bidrar med, når det kommer til spille forbi det første pressleddet. At ting stopper opp etter at f. eks AWB har hatt en hel midtbane å løpe på, kan ikke belastes Onana. Enkelte pasninger går ut til kast, men slik er det når man spiller på den måten.

Kan heller ikke være enkelt som keeper å forholde seg til 10 forskjellige midtstopper-duoer. På samme måte som midtstoppere ønsker konsistent, behøver også keepere dette. Er noe helt annet å spille seg ut bakfra med Martinez vs. Evans/Maguire vs. Kambwala. Tror ikke man skal undervurdere effekten av at Martinez har vært ute.
 

Tråder du følger

Tilbake
Topp